Kérdéseid vannak? Új vagy és még nehezen igazodsz el? Szeretnéd Eropolis minden lehetőségét igénybe venni?
Felmerülő kérdéseidre itt biztosan választ találsz, ha mégsem, kérdezz bátran: info@eropolis.hu

Általános kérdések | Vágyakkal kapcsolatos kérdések
Negyedekkel kapcsolatos kérdések | Otthonoddal kapcsolatos kérdések

Negyedekkel kapcsolatos kérdések

Mik azok a negyedek?

A negyedek Eropolis azon részei, ahol lakóit megtalálod, chatelhetsz velük, különböző témákat vitathattok meg, ismerkedhettek, találkozhattok. A negyedek egymástól elkülönítve találhatók, így a különböző szexuális irányultságú lakók nem zavarják egymást, az azonos érdeklődésűek, pedig könnyebben egymásra találnak
Eropolis negyedei:
Belváros;
Hetero negyed;
Leszbi negyed;
Homo negyed;
Biszex negyed;
BDSM negyed;
Transz negyed;
Türelmi zóna;

Hol találom a negyedben lakókat?

A negyed lakóit a Negyedek menüpont alatt található oldalakról tudod elérni.
Minden oldalról a megfelelő negyedbe, vagy a negyedek listájára jutsz. Csak azokat a lakókat látod a listában, akik meg akarják mutatni magukat másoknak, és saját Albumukat elérhetővé teszik mindenkinek.

A negyed lakóit milyen elv szerint listázzák?

Az adott negyed lakóit az Albumok frissessége alapján listázzuk, tehát a lista élén mindig azokat látod, aki új képeket, videokat vagy hangfájlokat töltöttek fel saját magukról.

Mire jó a Chat?

A Chatben azonnal "szóba" elegyedhetsz Eropolis többi lakójával. Részt vehetsz több résztvevős, és privát "négyszemközti" beszélgetésekben.

Mi az a Chat-szoba?

A chat szoba egy olyan böngésző ablak, amelyikben a "beszélgetések" zajlanak. Ha kiválasztottad azt a szobát, amelyikbe be akarsz lépni, akkor kattints a szoba melletti "belépés" szövegre, egy új ablakban megnyílik a megfelelő szoba. Ne zárd be azt a böngészőablakot, amelyikből a chat szobát nyitottad, mert nem fogod tudni használni a Chatet. Egyszerre maximum 2 szobában tartózkodhatsz.

A szoba nevét, ahol vagy, itt találod. Itt olvashatod az üzeneteket, felülről lefelé, időrendi sorrendben. A szobából mindig a [kilépés] segítségével lépj ki.
Ez az üzenősor, ide írd be az üzeneted, majd nyomd meg az [enter] gombot. A Chatben elérhető parancsok listájához írd be: /help Ezzel a két gombal az üzenetek gördítését állíthatod meg, vagy idíthatod újra, így kényelmesen el tudod olvasni a korábbi üzeneteket. A szobában tartózkodók listája. Kattints a nevére, és a háttérben megnyílik az adatlapja.

Mik azok a zárt szobák?

Zárt Chat szobát Eropolis örömpolgárai nyithatnak saját csoportjuk számára. Ezekbe a szobákba csak a csoporttagok léphetnek be.

Mik azok a nyitott szobák?

Nyitott szobákba Turisták kivételével mindenki beléphet. Minden negyednek van egy a negyeddel azonos nevű szobája, a többi nyitott szobát Eropolis örömpolgárai nyitják, ahol a szoba neve jelöli azokat, akiket a szobában szívesen látnak.

Mi az a privát Chat-szoba?

Privát Chat-szobában Eropolis 2 lakója tud egymással "privizni". Ezt a beszélgetést rajtuk kívül senki sem látja. Privát szobát úgy tudsz kezdeményezni, hogy a
Chat-szobában tartózkodók közül kiválasztod azt, akivel "privizni" szeretnél;
kattints a nevére;
a háttérben lévő böngészőablakban megjelenik az adatlapja;
a "privát Chatre hívom" szövegre kattintva megnyílik a privát chat-szoba ablaka.
a privát szobába invitálást el kell fogadni a hívott félnek, ezt a hívó fél adatlapján a "privát Chatre hívott" szöveg segítségével el kell fogadni, vagy visszautasítani.
A hívott félnél figyelmeztetés jelenik meg, ha valaki privát Chat-szobába hívja.

A szobákat milyen elv szerint listázzák?

Az adott negyedben lévő szobák listája a szoba népszerűségétől függ.

 

Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.