otri naplója
A naplót írjaotri
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
3
Számodra látható napló bejegyzés
3


Napló bejegyzések

1
Chat vagy nem chat ?
Szeretem és rendkívül vonzónak találom ha a női nem avagy a másik fél ott van fejben rendesen. Nem tudom ti , hogy vagytok vele de én személy szerint az olyan nők társaságát keresem leginkább akivel piszok jól el lehet beszélgetni. Függetlenül attól , hogy mindenki tudja milyen oldalon vagyunk még az intelligencia elengedhetetlen. Kipróbáltam már más oldalakat is de a negatív hullám tengeren hánykódva már már rosszul lettem. Így váltottam és váltottam amíg ide találtam.

Olvastam egy pár adatlapot ezen kevés idő alatt amióta itt vagyok és többnyire kellemesen kell csalódnom. Sok nő tisztában van azzal , hogy mit szeretne és tökéletes körbe is tudja írni azt . Viszont ott motoszkál a fejembe az is , hogy ha találok egy korrekt adatlapot és szimpatikus lesz .. fogom magam és írok egy levelet de semmi válasz. Nem tudom , hogy hogyan szokás errefelé , hogy inkább chat mint levél !? A munkából kifolyólag én szinte soha sem tudom chaten jelen lenni .. Akkor számomra felejtős , hogy új embereket ismerhessek meg ? 
5 hozzászólás
Mennyiség helyett a minőség. Tudom , hogy velem együtt még biztosan sokan vannak ezzel így . Mindenki a megfelelő partnert keresi igaz ? Persze , hogy igaz . Ti milyen szempontokat vesztek figyelembe a partner választása során ? Most nem a szokásos sallang szöveg érdekel ????
1 hozzászólás
A valósággal az a gáz , hogy nincsen hozzá háttér zene . Milyen igaz .. Felfogás kérdése az egész . 
1 hozzászólás

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.