Egy 40-es pasi nemi elete
A naplót írjabensz
Regi kalandok, napi hangulatok, masztizasok, felrekurasok, othhoni kefelesek, elmelkedesek
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
2
Számodra látható napló bejegyzés
2


Napló bejegyzések

1
Nyomott délután
Sziasztok!

Ma az asszony itthoni üzemmódban van. Nem dolgozik. Ilyenkor kicsit kipihentebb, nem esik össze a fáradságtól. Nagyon szét tudja tolni magát, ha dolgozik. 

Lehet, hogy ma este lesz valami. Még az is lehet, hogy felnyalom a vékony kis punciját a csúcsra (már ha nem lesz megint kifogása ellene). Mondjuk már nem nagyon okoz gondot,hogy csak a gyors numerákat preferálja. Ez is egy típus... Ha nem kér nyalókát, akkor lovagoltatom egy kicsit. Hamar elfárad, mert állítólag nem bírja tartani magát, a kezével:)) Nem szokott zavarni. Megoldom, csak tartsa a kerek kis picsáját. Egyébként mindig lucskos közben a puncija, azzal nincs gond. Asszem a második póz a misszionárius lesz. Esetleg a lábait a magasba emelem és a vállamra rakom, közben markolászom a seggét. A szopást sem szereti a drága, de azért liheg vonaglik közben. Néha ráhúzom a torkát az árbócra, nem ellenzi.  

Már kezd a farkam állni az írástól megint. Lehet nyomok egy ph-t.

Tegnap bejelentkezett a másik néni is. Szeretne egy kefét. Ő egy finom lassút szeretne. Különös az élet. Ezt a nénit térdeltetni szeretném, és erősen megbaszni. Az otthonival meg tantrázni szeretnék. 

Na mindegy, alkalmazkodom. Örülni kell annak, ami van...
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
Szólj hozzá elsőként!
Csendes este
Sziasztok!

Gondoltam kiírom magamból a bennem forrongó gondolatokat és történéseket.

Adatlapomat nagyjából mindenki láthatja. Így magamról annyit, hogy egy viszonylag nagydarab, magas, férfi vagyok, akinek gyakran áll a farka. Azthiszem vagyunk ezzel még így páran. Gondolom az itt jelenlévők között nem ritka jelenség. 

És akkor itt az első problémakör. Párkapcsolat egy aszexuális (legalábbis elmondása szerint) bomba alakú nővel. Elmondása szerint élvezi a szexet, csak nem tud elélvezni gyakran. A pózok tekintetében csak misszionárius pózban a hátán fekve, orálisan és csak behatolás előtt. Sorozatélvező. Bár szerintem még életében nem élvezett el, így valószínűleg azt sem tudja, hogy nem az orgazmuson esik át. Ajánlottam már neki jóni masszázst is, de nem. A lassú tantrikus szex eluntatja. Gondolom az előélete miatt a nem túl okosnak tűnő makktársaim jól megbaszták és ennyi. 45 évesen pedig, ha így szocializálódtál, akkor nem sok esélyed van nyitni a világra. 

Egy ideig próbálkoztam, de mivel nekem nem jön be a felvágott nyelvű menyecske típus, ezért néha este ráfordulok nyüstölöm kicsit, aztán alszunk. Egy két hetente kefe, 4 hetente nyalás kb. 

Ezekután maradnak a pornó oldalak, néha régi csajok. Apropó régi csajok. Általában tartom a kapcsolatot velük. Már amelyik engedi. Így aztán néha leesik egy két kósza numera. Nem vagyok büszke rá, de már nem fogok kihagyni dolgokat, ha kedvem is van hozzá. 

Néha jó visszanézni home videókat, képeket, visszagondolni kurva nagy kefélésekre és hosszú szerelmeskedésekre. 

Mostanság egy 45-ös jólszituált nőcske irogat nekem. Már lassan 7-8 éve nyomul. Gondolom tetszem is neki, meg egyelőre nem talált jobbat. Kb 10 éve válhatott el a férjétől. Azóta járunk össze rendszertelenül. Általában Ő keres. Kicsit húzatni szoktam, amin valószínűleg felhúzza magát és utána felugrok hozzá egy kefére. Kezdetben még ott is aludtam néha, de pár éve megegyeztem vele, hogy maradjon csak a szex. Szerintem nem fogta fel, de nekem ok. Szinte csak viberen kommunikálunk. Ha pár hétre eltűnik, akkor a megjelenésekor rögtön ki is verem a képeire párszor, hogy lenyugodjak. Ezek után kimértebb a kommunikációm. Próbálok vele elmenni a BDSM irányba. Kezdtem az elnyújtott szexxel. Már szinte beépült a fejébe, hogy engedélyt kell kérnie, mielőtt elmegy. A pinája folyton nedves, közepes picsa, kicsit barna segglyuk, kis cici, hosszu haj. Miután elélvezett sokáig baszható. Odaadóan kissé fogazva szopik, tövig nyomható a szájába. Segglyuk nyalást engedi, élvezi. Facesittinget megcsinálja, de nem önműködően vált pina és seggnyalatás között, még mondani kell neki. Ajándék vibrátort használja, de kell neki a húsvér fasz. Seggbe még nem csináltam vele, de szerintem rákapna. Terveim között szerepel az anál, szájpecek, bimbócsipesz, póráz, slut, videókészítés. Szépen pucsít, de akkor már kicsit nagy a picsa, ellenben jól tolható. Kérésre bugyiban polóban vár. 

Egy pár alkalommal ezelőtt beléptem hozzá és mondtam, hogy hagyjuk a köröket. Vetkőzzön és haladjunk. Nyalás, szopatás, seggnyalás, baszás volt a menü. Kissé haszonállatosan volt kezelve, de azt mondta, hogy ez volt eddig a legjobb. Nem mindig van rá affinitásom mondjuk, de néha jó.

Asszem, most búcsuzom, de előtte felnézek kicsit felnézek a PH-ra.

Szép estét!
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.