Történetek Eropolisból és azon túlról
A naplót írjapervmen
Eredetileg eszem ágában sem volt blogot írni, de tegnap XY ( tudom ám ki volt ) elvette az egyetlen bizalompontomat, amit a telefonszámom hitelesítésével szereztem, így megfosztott a chatelés, illetve a napi 2 levélírás lehetőségétől. Azért hogy visszaszerezzen ezen jogokat, kénytelen voltam örömpolgárságot vásárolni. Ezáltal pedig lehetőségem nyílt a blogírásra, illetve saját csoport létrehozására.
Az itt megosztott történetek nem újkeletűek, évekkel ezelőtt már publikáltam őket egy zárt Facebook csoportban, így előfordulhat, hogy egyeseknek ismerős lesz némely bejegyzés. Ezek a irományok mind saját kútfőből pattantak elő, ha nem hiszed, az a te dolgod!
Több, mint 1 évtizede regisztráltam először erre az oldalra és kisebb - nagyobb megszakításokkal rendszeresen próbálkoztam partnert találni. Az, hogy ez mennyire sikerült, kiderül a posztjaimból. Azt még hozzátenném, hogy mivel tizenakárhány éve ismerem az oldalt, a 2024 előtt regisztrált ( főleg a női ) profilok 80 %- a már ismerős számomra és nagyjából képes vagyok felmérni, hogy ki a komoly, valós személy és ki az, aki csak privát chatben fárasztja az embereket.
A blog 90 napig fog élni, amíg az örömpolgárságom is.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
1
0
29
Számodra látható napló bejegyzés
29


Napló bejegyzések

1
Afroamerikai pina
 Ez a történet is jó pár évtizeddel ezelőtt esett meg velem....olyan korban, mikor még nem volt internet....bár pornóújságok már léteztek, még nem volt annyira elterjedve az ezek hasábjain történő fizetős hölgyek hirdetései. Bevallom - így több évtized távlatából visszatekintve némely sztorimra - néha erősen vakarom a fejem, mert bizonyos részekre már magam sem emlékszem....jelen esetben arra, hogy miért egy ingyenes napilap szexpartnerkereső rovatát böngésztem....az is lehet, hogy az Expressz magazin volt....már amennyiben abban is kapott helyett örömlányhirdetés....mindenesetre a számtalan fantáziátlan, puritán hirdető közt ( 24 éves franciatanárnő korrepetálna...18 éves bájos kezdő meglátogatna....40 - es tapasztalt háziasszony elcsábítana stb. ) leltem rá egy számomra is figyelemfelkeltőre : afrikai szépség kényeztetne!
 Akkoriban ez még egészen ritkaságszámba ment, hiszen a különböző bulvárlapokon és külföldi csatornákonon kívül, nagyon ritkán láthattunk afroamerikai nőszemélyt.
 Azon nyomban fel is hívtam és időpontot egyeztettünk...már az akcentusán érződött, hogy nem egy piaci rést kihasználó roma leánnyal kommunikáltam és örömöm még inkább a tetőfokára hágott, mikor kiderült, hogy alig 20 percre lakik.....praktizál tőlem!
 A megbeszélt helyen ( nem a lakás címét adta meg ) egy 50 - es rozoga fószer várt és mint kiderült, ő volt az idegenvezető...kissé szokatlan volt számomra a szituáció, mert stricis kurvához azt megelőzően még nem jelentkeztem be....tartottam is a távolságot, pedig - míg a gyönyörtanya felé közelítettünk - még társalogni is kedve támadt!
 Egy 10 emeletes panel egyik lakásába értünk ( előtte a pali ismertette a részleteket ) ahol is, az ajtóban már várt jelen történetünk főhősnője...aki, hát nem volt egy kimondott szépség, inkább csak egy teljesen átlagos 20 - as évei végét járó, kissé kedvetlen nőszemély, persze afrikai változatban....nem volt se vékony, se kövér, se nagymellű, se bájos arcú.....DE AFROAMERIKAI VOLT és akkor, ott számomra ez volt talán a legfontosabb!
 Keringtek legendák arról, hogy más az illatuk, faggyúszaguk van, de én ebből semmit nem tapasztaltam....csukott szemmel, akár gondolhattam volna azt is, hogy fehérbőrű nő pináját nyalom....de a látvány azért mindenért kárpótolt....az éles kontraszt, mi a kávébarna bőr és a rózsaszín vulva közt fennállt, szinte megigézett!
Franciáját elég jó pontszámmal minősíteném, bár az kissé meglepett, mikor hangos zihálásomra a számra tapasztotta a kezét, mondván vékonyak a falak, még meghallják a szomszédok! Szájbaélvezés volt megbeszélve én pedig tartottam magam ehhez, pedig a csokibarna arcán szívesen folyattam volna végig hófehér spermámat...ha az arcára nem is mentem, azért a szája szélén némi kis ondó kicsordult, mivel nem bírta az egész adagot megtartani!
 Ezután a fürdőszobába kísért, ahol diszkréten a mosdóba köpte a gecit....míg öblögetett, én befeküdtem a fürdőkádba és megvártam, míg elhelyezkedik felettem...hamar megindult a vizelete én pedig boldogan lubickoltam benne, meg gargalizáltam vele....a kellemes húgyzuhany után pedig elhatároztam, hogy meglátogatom máskor is....pedig soha egyik szolgáltatóhoz sem mentem második alkalommal, hiszen minden nőnél van jobb nő, ( itt persze most nem a külsőre értendő az örökérvényű igazság ) meg rengeteg hal van még a vízben.....ha 70 évig élnék, sem lennék képes az össze számomra kívánatos ribancot meglátogatni....no, de az már egy másik történet!
Szólj hozzá elsőként!
Egy kurvázás nehéz estéje 3. - Konklúzió
Rámírt Viberen, hogy ő aznap is fel akar jönni! Mintha ez így működne...én nem tudom eddig milyen könnyen manipulálható palimadarak képezték a vendégkörét, de kissé szánalmasnak tartottam a próbálkozását...és mivel rákövetkező nap ismét fel akart kéredzkedni, elvetettem a vele való további együttműködés lehetőségét!
Íme egy lista, mely megbízhatatlanságáról, hanyagságáról, komolyanvehetetlenségéről tesz tanúbizonyságot!
- Eleve több órát késett
- Az érkezést követő 43. percben már távozott is
- Zuhanyzás közben szanaszét locsolta a vizet, fel kellett mosnom és törölgetnem utána
- Kérésem ellenére sem hozott magával tűsarkút ( pedig megígérte ) se vibrátort ( ezt a kérésemet teljesen figyelmen kívül is hagyta )
- Az alapba tartozó szolgáltatásokért plusz pénzt kért vagy egyáltalán nem is vállalta
- Ígéretével ellentétben, a születésnapomra beajánlott barátnőiről sem mutatott képet
- Mint említette az ottléte alatt, másnap utazik külföldre...ezt gondolom elfelejtette, mikor másnap illetve azt követő nap is meg akart látogatni...ráadásul a hirdetése is elérhető volt még utána egész héten ( a zöld telefon ikon is jelzi, ha valaki adott pillanatban elérhető )
- Mikor nyaltam a pináját, elkezdte az üzeneteit olvasgatni
Alapvetően 10 - ből 6 pontot tudnék rá adni és eleve a 9 - nél alább teljesítőket nem keresem meg újra, pedig maga a csaj 10 - es volt külsőre, leszámítva a száját, de emiatt nem vonnék le 1 egész pontot, mert még nem torzította el magát oly' drasztikusan. Hol vannak már a tisztességes, szavahihető lotyók? A kovid meg az orosz-ukrán háború betett a szolgáltatóiparnak, csak a lehúzásra játszanak, sajnos már odáig jutottam, hogy egyszerűbb, ha kiverem shemalepornóra és az ejakuláció végén beteszek egy tízezrest a malacperselybe!
4 hozzászólás
Egy kurvázás nehéz estéje 2.
Kikerestem az elmentett kedvencek közül egy közelben rendelő leányzót és már hívtam is...fölvette, végigbeszéltük a részleteket majd hozzátette, hogy jelen pillanatban csak escortot vállal! Oh, baszki....kb 5 - 10 percre lehettem a lakásától, erre ezzel szembesít! Mindegy, legyen...megadtam a címet és lelkére kötöttem, hogy ne siessen ( elvégre még nekem is haza kellett érnem ) de egy óra múlva már készen tudom fogadni...
...egy órán belül hazaértem, bekapcsoltam a fűtést, hogy ne fázzon majd pucéron, kihúztam a kanapét, megvetettem az ágyat és vártam az aktuális húgydonoromat!
Mikor a hívástól számolva eltelt már 75 perc is, újra megcsörgettem és rákérdeztem, hol jár! Oh, még el sem indult, jött a válasz! Kösz, ezért siettem haza! Semmi baj, még akkor is kanos voltam meg szomjas, így megnyugtattam, hogy részemről még áll az ajánlat! Közben átváltottunk viberre...ahol fél órával később jött az üzenet, hogy mindjárt indul! Újabb fél órával később, hogy most indul! Bezzeg a szolgáltató elvárja a kuncsafttól a pontosságot, ez visszafelé már ritkán teljesül....a legtöbbje képes negyedórákat vagy még többet is várakoztatni a háza előtt, pedig rendszerint pontosan akkor érkezem, mikorra megbeszéljük!
A percek óráknak tűntek, az órák meg napoknak, igyekeztem nem magamhoz nyúlnom....türtőztettem magam, végül sikerült ideérnie....írta, hogy lent vár, menjek le érte!
Ahogy kiértem a ház elé, megpillantottam egy lányt, aki éppen a mobilját nyomkodta, így habozás nélkül neki is szegeztem a kérdést: - Te vagy....? Ahogy feltettem ezt a kérdést, azonnal meg is bántam...a félhomály és a felajzottságom sem adhat mentséget rá, hogy az emelet szomszédomat prostinak néztem...pár méterre tőlem pedig ott állt reflektorként világító fényekkel egy terepjáró! Ahogy közeledtem felé, nyílt a hátsó ajtaja és kiszállt belőle a fotókról jól ismert leányzó! Felfelé a liftben nagyon kedvesen viszonyult hozzám, majd beértünk a lakásba és rátértünk az anyagiakra: a pisaszegsz itt is hirtelen extrába váltott, kiderült csók sincs ( a nem olyan rég elvégzett ajakműtétjére hivatkozva...igen, kacsacsőre lett baszki! ) sőt, ( ez már csak pár perccel azután derült ki, hogy egymásnak estünk ) részéről francia se....ismét a műtétet téve meg kifogásként! Igyekeztem megőrizni a hidegvéremet, de ekkor már csak a pina lebegett a szemem előtt...odaadtam a pénzköteget ( pont azt, amit az előző helyen visszakaptam, így végül nem sikerült kiderítenem, hogy hamisak voltak - e a bankók ) majd kihámoztam a ruhájából, miközben én is megváltam a sajátjaimtól...az első pár percben a seggét helyeztem a középpontba, azt markolásztam, csapdostam, húztam széjjel, nyaltam bele, majd rátértem a pinájára! Mikor kiélvezkedtem rajta magam, beinvitáltam a fürdőszobába, hogy tegyen eleget a lehúgyozási kötelezettségének! Az átadott összeg tartalmazta a szájbahúgyozás mobiltelefonra rögzítését és ezt a feladatát is maradéktalanul teljesítette...remek felvétel született! Sőt, utána merő szorgalomból még azt is videózta egy percig, ahogy a pisától csöpögő pináját szétnyalom! Ráadásul nem volt se szégyenlős, se visszafogott...nem kellett noszogatnom, hogy a vulgaritásban felvegye velem a versenyt! Le is köpött és teljes beleéléssel utasított a vaginája tisztára nyalatására! Miközben arcomat nyomta a combjai közé, egyik lábát a vállamra helyezte, ezzel is egyfajta alárendelt helyzetbe kényszerítve...oh, minő' csodás megaláztatás! Letusoltunk, majd visszatértünk a nappaliba, hogy megbasszam....
...az aktus számomra kielégítő volt, a bő 6 - 8 perc alatt 3 pózt is kombináltunk! Én már a 3. perc után elkezdtem izzadni, pedig a bekapcsolt radiátor nem igazán érzékeltette hatását... lábfeje számomra tökéletesnek bizonyult, baszás közben egyszer végig is nyaltam az egyiket!
Mikor úgy éreztem elérkezett az én időm, hanyatt fektettem és elkezdtem az arca előtt onanizálni! Óhaját figyelembe vettem, miszerint, vigyázzak a hajára, nehogy belemenjek....hátra is csapta a hosszú frizuráját, ezzel is megóvva annak szeplőtlenségét...továbbá a szemét is eltakarta, hogy az extrém hosszú szempilláját se érje a geci.....valamint a száját is becsukta, hogy oda se jusson egy csepp se! Így sokat nem láttam a fejéből, megkértem hát, hogy legalább ujjazza a pináját közben és bíztasson obszcén szavakkal! Ezt legalább zokszó nélkül megtette, én pedig rá bírtam verni arcának szabadon hagyott részére a faszomat! Látszott, hogy nem fűlik hozzá a foga, de nehogymá' ennyi pénzért még nyavalyogjon is! Mások ekkora összegért le is nyelik!
Míg tisztába tette magát, megemlítettem, hogy születésnapomra keresek több leányzót, hogy lehúgyozzanak, mire ő készségesen felajánlotta, hogy beszervezi 2 barátnőjét is...rábólintottam, de megkértem, hogy azért mutasson majd róluk képet is, nem szeretem a meglepetéseket! Előtte még kiderült, hogy külföldre szokott járni alkalmanként és másnap már utazik is, illetve az is, hogy decemberben megműtteti magát, így a születésnapomra már szilikoncsöcsökkel lephet meg!
Búcsúzásképp adott 2 puszit a kacsacsőrével és elsietett....másnap reggel aztán nem várt fordulatot vett a történet!
Szólj hozzá elsőként!
Egy kurvázás nehéz estéje
Másfél évvel ezelőtt, egy átmulatott éjszaka után úgy döntöttem, elmegyek fizetős szolgáltatóhoz...alkoholizás után, amúgy is kanosabb szoktam lenni, meg nagyon kívántam már a női pisát, így meglátogattam az online puncipiacot!
Oh, minő szerencse, ismét hirdetett az egyik lánypáros, nosza meg is csörgettem őket! Több pinából, több húgy jön...hátha végre összejön a dupla pisa akció, melynek kivitelezésére már több kísérletet is tettem!
Felvázoltam kívánalmaimat és megkaptam a hozzá tartozó árbecslést...aszonták fél óra 30, egy óra 40 a két csajjal! Gyanúsan olcsónak tűnt, de nehogymár az is baj legyen, hogy nem kérnek el egy vagyont ezért!
Én a böngészés előtt már útra készen álltam, így azonnal neki is iramodtam...pont egy óra múlva már ott is toporogtam a kapu előtt! Hívtam a számot....kicsöngött vagy 20x, de válasz nem érkezett....írtam egy sms- t is....semmi! Na, gondoltam, ismét előre ittam a medve bőrére...indultam elfele, de azért még egyszer megeresztettem egy hívást....végre méltóztatott neki felvennie és szólt, hogy jön le elém!
A szőke leány fogadott, aki a való életben kissé más bőrárnyalattal rendelkezett , mint a fotókon....bezzeg a fotósoppra van eszük! 
Felkísért az emeletre, a lakásba érve pedig pofán csapott a minimum 28 fok! Ezek aztán tudnak élni, gondoltam.
Először egy lepukkant 40 - es szörnyeteget pillantottam meg, aki éppen teregetett...végigfutott a fejemben a gondolat, hogy azért ennyire csak nem veszik palira a palikat, hogy ezt próbálják eladni a fotón lévő fekete hajú csajként! Aztán szerencsére megpillantottam a másik kiscsajt...ő tényleg az igazán szemrevaló romalány kategóriát képviselte...libidó visszaállt!
Ismét letisztáztuk, hogy mit is szeretnék és ekkor már feljebb is mentek az árak! A pisaszegsz ( amit amúgy említettem is a telefonba ) hirtelen extraként jelent meg, sőt még a gumimentes szopásért is plusz lóvét akartak legombolni rólam....
...éreztem, hogy ismét meghiúsulni látszódik a dupla pinás lehúgyozás, így eltekintettem az óvszer nélküli franciától is, csak haladtunk volna már! Odaadtam a szőkének a pénzt, majd vártam, hogy történjen végre valami... mondták, hogy nyugodtan vetkőzzek le és kimentek a szobából! Kissé nyugtalanító érzés kerített hatalmába, majd a szőke visszatért és közölte, hogy a fekete hajú leány fél tőlem és nem szeretne semmiféle szexuális interakcióba sem kerülni velem...a csöppet sem hihető magyarázata az volt, hogy elvileg még új a szakmában és nagyon félénk, ( annak ellenére, hogy már év elején is láttam a hirdetésüket ) de helyette beugrik a kolleganőjük, az aki amúgy tényleg úgy nézett ki, mint egy hajléktalanszálló törzsvendége....visszataszító, modortalan, igénytelen és mindezt megkoronázva, még a fogai is az enyészet útjára léptek....már amelyek még megmaradtak neki! Itt kissé elkezdett háborogni a gyomrom, ( eskü még a kútból kimászott hullaszagú Samarával is előbb kezdtem volna ki, mint azzal ott ) de igyekeztem megőrizni a hidegvérem és egy pillantást sem vetni a szóban forgó lidércnyomásra, nehogy véletlenül még biztatásnak vegye! Én természetesen visszautasítottam a szívélyes ajánlatot, pedig még árengedmény lehetőségét is belengette előttem...ekkor már az előszobában húztam fel a cipőmet és vártam, hogy visszakapjam a bérleti díjat...de a szőke csak továbbra is győzködött!
Olyannyira kötötte az ebet a karóhoz, hogy biztos voltam benne, máskor már bevált náluk ez a trükk! De én még sosem voltam annyira kétségbeesett, hogy egy ilyen szituációba belemenjek. A hideg is kirázott a gondolattól, hogy az a lény hozzámérjen vagy csak lepisáljon...szerintem a húgya is erjedt, vérrögöktől zavaros és penetráns szagú lehetett! Végül látták rajtam, hogy eszem ágában sincs az eredeti tervemtől eltérni, így a szőke a kezembe nyomta a pénzköteget, én pedig biztos voltam benne, hogy kevesebb, mint amit adtam! Mikor erre rákérdeztem, biztosított róla, hogy nyugodtan megszámolhatom...nem tettem, inkább elhúztam a csíkot, mielőtt újabb szereplő érkezett volna a helyszínre, hogy megleckéztessen! Míg a kapuig leértem, folyamatosan az az érzésem volt, hogy a sötétből mindjárt valaki nekem támad!
Míg azon morfondíroztam, hogy mitévő legyek, eszembe jutott, hogy erről a páros - trióról már olvastam pár beszámolót a honlapon! És egyik sem volt éppen pozitív hangvételű! Az is megfordult a fejemben, hogy hamis pénzre cserélték ki az enyémet, elvégre enélkül semmi hasznuk nem származna a koitálás nélkül lelépő kuncsaftokból!
Node, ha már a belvárosban voltam, nem akartam pina és pisa nélkül maradni....a faszom is állt, ráadásul a frusztráció extra kéjvágy löketet adott....
Szólj hozzá elsőként!
Gecifürdős forgatás
Hála a Tutti -Frutti Party című havi folyóiratnak és az annak szervezésében minden hónapban lezajló Franciaóra rovatnak, többször is sikerült betekintést nyernem, hogy miképpen is zajlik egy igazán nagy létszámú blowbang-bukkake gecifürdős buli. Itt a jelentkező hölgyek (mit hölgyek, némelyik még tini volt) potom pénzért készségesen és alázatosan válogatás nélkül és számolatlanul leszoptak bárkit, aki tiszteletét tette eme rendezvényen, legyen az gusztustalanul elhízott, ápolatlan, visszataszító, mikropéniszű nagypapa vagy akár az utcáról betévedt helyi kisebbségi galeri oszlopos tagja. Persze voltak köztük kultúrált külsővel rendelkező meglett családapák, vagy fiatalabb kíváncsi természetű srácok is. Döntsétek el, hogy én melyik kategóriát képviseltem akkoriban (bár azt hozzáteszem, hogy én nem voltam elég bátor ahhoz, hogy több tucatnyi kiéhezett, szopatni vágyó ösztönállat között, faszt verve ellavírozva várjak a soromra, hogy mikor jutok végre szabad szájhoz ürítés céljából, így én csak csendes megfigyelőként és kizárólag tudományos célzattal kerülgettem az erektált faszú vakmerő egyéneket illetve a lányok közvetlen közelében felgyülemlett gecitócsákat...bár amikor még kontrollálták a létszámot és személyre szóló meghívókkal tudatták a szerencsés jelentkezőkkel az eseményen való mellékszerep vállalásának lehetőségét, egyszer én is kipróbáltam milyen kamera előtt többedmagammal szopatni.
  Egyik ilyen party alkalmával az újság akkori szerkesztőnője mellé csatlakozott egy egész vállalható külsejű fiatal lány, akit, mint később megtudtam a barátja kísért el a rendezvényre és persze ő is hozzátette a részét a lányok aznapi betevőjéhez. Átlagos testalkatú, barna hajú kis félénk lányka volt,arcra kifejezetten bájosnak aposztrofálható, akit vagy nem avattak be pontosan az események részleteibe vagy igencsak jó színészi képeségekkel rendelkezett és valósághűen játszotta el tömegesen szájbaerőszakolt áldozat szerepét.
  Na, de előjáték gyanánt az akkor negyvenes éveihez közelítő szerkesztőnő produkcióját tekinthettük meg, ki egy majd 30 centis és tekintélyes vastagságú műfasszal mutatta be, hogy milyen is az,ha valaki szülés után nem végez hüvelygyakorlatokat... tág pináját a fotós is megöklözte, miközben a felsorakozott vendégek már kezdték a bemelegítést magukon. Akkora tumultus alakult ki a sorok között (egy szexmozi vetítővászna és a padsorok között zajlott a gecifakasztó matiné) hogy az első felvonásból szinte semmit sem lehetett látni a hátul elhelyezkedő szemlélődök nagy bánatára. Ez engem is bosszúsággal töltött el, de mikor pár tucatnyian már végeztek az előttük helyet foglaló bátor faszmágusok gecivel való megajándékozásával, kicsit felszakadozott az embertömeg és végre ki lehetett venni minden fontosabb cselekményt. A fiatalabb lány az egyik első sori székben terpeszkedett és vetette körbe magát 4-5 idegen fasszal, míg a tiszteletreméltő szerkesztőnő előtte térdelve várta az úriemberek gecigránátjait. Mondanom sem kell, hogy mindkettejük arcát vastagon borította be az ondófolyam és nyaktól lefelé sem maradtak szárazon. Ám az amatőr közel sem mutatott akkora lelkesedést, amit a tapasztaltabb kolléganője már le sem tagadhatott. Néha már olybá' tűnt, hogy szerencsétlen ártatlan teremtést szinte erőszakkal veszik rá a gecikinyerésre. Durván rá lett húzva a szája az ágaskodó vagy éppen félig erektált farkakra s gátlástalanul spriccelték össze ártatlan szüzies pofiját. Néhol az undor jeleit is felfedezni véltem rajta, bár gondolom nála sem mindennapos egy 20-30 fős társaság szájjal való kielégítése. Persze én sem mutattam az empátia legkisebb jelét sem felé, sőt kifejezetten kedvemre való volt a látvány...ha nem lett volna mindez videóra rögzítve és jóval szervezettebb lett volna az előadás, talán még én is csatlakoztam volna a dorbézoló társasághoz.
  Mikor jó egy órával később elfogytak a leszopandó faszok, a két lány meghajolt és hatalmas ováció közepette, a gecitócsákat kerülgetve, néhol meg- megcsúszva rajtuk (1-2 vicces kedvű szelfizős résztvevő kérésére gecicsuszamlósan pózolva) távoztak a helyszínről, hogy az alagsori mosdóban rendbeszedjék magukat és visszatérjenek rendes, megbecsült polgári életük mindennapjaikba.
Szólj hozzá elsőként!
Duplapinás lehugyozás
Még egy Facebookos csoportban ismerkedtem meg online egy csajjal, aki hamar tudtomra adta, hogy pénzért hajlandó lenne lepisálni! Nem is volt csúnya - mivel már azt megelőzően is vertem ki profilképére - így éltem a lehetőséggel...sőt, mivel több pinából több pisa folyik, ( mellesleg régi vágyam, hogy egynél több pinával húgyoztassam le magam ) így megkérdeztem, hogy nem tudna - e még hozni magával valakit?
Tudott....méghozzá a lakótársát ajánlotta be, kinek profilját hamar le is ellenőriztem és meglepve tapasztaltam, hogy bizony jobb picsa, mint főhősünk!
Egyeztettük a részleteket és biztosított róla, hogy a barátnőjének sem fog nehezére esni, hogy lehugyozzon!
A megbeszélt napon szépen alkalomhoz illően megtettem a szükséges előkészületeket és izgatottan vártam a lánykákat...mikor az előírt időpontban még mindig nem hallottam a kapucsengő csilingelését, ráírtam, hogy miafhaszvanmár! Válaszként azt írta, hogy akkor kelt fel és még a lakótársa sem érkezett vissza....kurvajó....így fizessen az ember, hogy még a legalapvetőbb etikettet is leszarják!
Aztán mindössze 2 órás késéssel meg is érkeztek, átadtam mindkettejüknek a borítékot és elkezdtem őket itatni...a barátnője még élőben is szemrevaló teremtésnek mutatkozott ( bár képeken azért még jobban nézett ki, mily' meglepő! ), ám ekkor egy rövidke mondattal szinte tönkre is tette az egész hugyozási ceremóniának a hangulatát....kijelentette, hogy úgy érzi, neki ma meg fog jönni! Ekkor már megbántam, hogy előre fizettem, de még élt bennem a remény, hogy pár órát még kibír vérzés nélkül!
Közben megkértem, hogy vetkőzzenek le, ne szégyellősködjenek, hiszen hamarosan úgyis a hugyos pinájukat fogom nyalogatni...eme kérésemnek részlegesen eleget téve - a melltartó kivételével - minden ruhaneműjüktől megszabadultak! Látszott rajtuk, hogy zavarban vannak, de én azért hosszan szemeztem a csupasz pinájukkal, amit gondolom észre is vettek, mert néha próbálták takargatni magukat!
Majd eljött végre a nap fénypontja és jelezték, hogy mehetünk pisilni...én egy boxerban beültem a kádba és először a főszereplő leány mászott be elém a kádba....már előre szóltam, hogy az éppen passzív hugyozónak a telefonommal rögzítenie kell az eseményeket, persze úgy, hogy ők inkognitóban maradhassanak, így csak a szétvetett combjaik és izgató pinájuk látszott! Hosszú percek teltek el - reményteli várakozással - míg végre megjelentek az első pisicseppek és a duzzadó pöcsömet takaró alsógatyámat végre eláztatták....hamar lejjebb csúsztam és a mellkasomat is lehugyoztattam, majd még közelebb bújva, már az arcomat is érte a finom meleg folyam....végül a nyelvemet is kidugtam és belekóstoltam a csobogó szökőkútba!
Majd cseréltek és a modellalkatú barátnője ült fel a kád szélére....neki is kínkeservek árán sikerült csak megnyitni a húgycsapot, de...minő borzalom! Tényleg megjött neki...vörös lé buggyant elő a lábai közül, én pedig megkövülten néztem, ahogy beszínezi a boxerem....hagytam, hogy elapadjon, majd jeleztem felé, hogy ennek egy cseppet sem örülök...legszívesebben hazazavartam volna, de nagylelkű ember lévén, nem tettem!
Ezt követően le is tettem arról, hogy második fordulóra is beinvitáljam magam mellé a kádba, ellenben a másik csaj még vagy 4x lepisált, a legutolsó alkalommal pedig jól ki is nyaltam a húgytól csepegő pináját és kiittam belőle a maradékot!
Mikor pedig távoztak, beültem a kádba, belecsavartam a számba a boxer által elraktározódott aranynedűt és kivertem a farkam...meg azóta még párszor a kisvideókra!
Mellesleg ittlétem célja is ez, hogy pénzért lepisáltassam magam, de sajnos a kovid óta már nem nagyon mutatkozik erre hajlam az emberekben!
Szólj hozzá elsőként!
Amatőr swinger buliban
Mikor az ember lelki szemei előtt megjelennek egy swinger buli résztvevőinek (főleg a női) képei, hajlamos naivan egy profi pornófilm szereplőit odavizuálni. Nos ez hatalmas tévedés, főleg ha még amatőr is a szervezés és minimális a részvételi díj.
  Egyszer én is beneveztem egy ilyenre. Csupán a helyszín bérleti díját kellett összedobni, ez ha jól emlékszem max 2 ezer forint volt. Mikor megérkeztem még csak páran lézengtek az alsó szinten, beszélgettek....mivel a legtöbben egy összeszokott társaság tagjai voltak, én kívülállóként csak nézelődtem és vártam a főattrakciót. Róla már előzetesként e-mailben kaptunk pár képet, némi dicsérő kritikával karöltve....na, de tudjuk, hogy minden szentnek maga felé húz a keze....azaz a fotón látható hölgyeményt erősen túlértékelték,de olcsó húsnak híg a leve, ennyi pénzért mit vár az ember?
  Lassan szállingóztak befelé az újabb meghívottak és idővel meg is telt a ház. Konkrétan 4 nőnemű és hozzávetőlegesen 30 hímnemű tette tiszteletét a gruppenpartyn. A négy hölgytag ismérvei:1. negyvenes, átlagos testalkatú, férjezett, aktív résztvevő 2. harmincas, rettenetesen telt ( igyekeztem udvariasan fogalmazni ) tulajdonképpen, mint egy házigazda tetszelgett, de a történésekből kimaradt, talán sokunk örömére 3. szintén egy harmincas végei felé járó, átlagos testalkatú szextündér, valamint negyedik versenyzőként a buli központi figurája, egy huszonéves, kiégett, elég tetemes többletsúllyal megáldott, nagy, de egyben lógóscsöcsü fizetős szolgáltató.
  Hát csalódottságomnak nem akartam hangot adni, így igyekeztem kihozni a szituációból a legtöbbet....elkezdtem a pulton felsorakoztatott borokból mértékkel fogyasztani, tulajdonképpen megpróbáltam leinni a belépő árát. Mikor nagyjából már ezen is túl voltam, már nem is tűnt olyan reménytelennek a szituáció. Az események is elég lassan követték egymást vagy csak én ittam túl gyorsan, de mire tettrekészre töltöttem magam, a szőke konzumlány még bele sem kezdett a műsorába, csupán béna, erotikus táncot lejtett, ami abból állt, hogy kábé fél óra alatt sikerült megszabadulnia az amúgy sem számottevő ruhamennyiségétől. Lehet akár szerencsének is nevezni, de így én lehettem az a szemfüles, aki a combjai közé feküdve elsőként kinyalhattam a húsos pináját, mielőtt még tucatnyian beléhatoltak volna. Mindeközben több férfivendég is a lány szája köré sorakoztatta álló falloszát és sorba szopatták annak rendje és módja szerint. Ezután szintén elsőként én vettem birtokba a szétnyalt pinát és kutyapózban megkúrtam, míg körülöttünk szinte egy emberként hullámzott a tömeg. Mikor végeztem a baszással, diszkréten az arcához tülekedtem én is és igyekeztem az arcát megtisztelni kilövellő ondómmal, ami addigra már jócskán tele volt pakolva. 
  Úgy gondoltam számomra itt véget is ért a buli, de végiggondolva a lehetőségeket (tél volt, kurva hideg...éjszakai buszozáshoz nem fűlött a fogam) inkább a háttérbe húzódtam és messzebbről figyeltem tovább az orgiát. Még szóba is elegyedtem 1-2 arccal, fogyaszottam tovább a kihelyezett gátlásoldókat, sőt még a borzalmasan telt asszonnyal is váltottam pár szót, aki meglepően barátságos volt és készséges (nem úgy...azért annyit nem ittam!)
  Poharamból kortyolgatva érdeklődéssel figyeltem, ahogy a férjes asszonyt, a kedves ura szeme láttára és közreműködésével páran felpróbálják, mikor remek gondolat pattant ki az agyamból. A szőke kurtizán ekkor már kifejezetten 7-es pontszámúra tornázta fel magát a szememben ( pedig hármasról indult ) és arra gondoltam miért ne pisálhatna le, ha már úgyis hoztam magammal törölközőt és szándékomban is állt igénybe venni a zuhanyzás lehetőségét. Egy alkalmas pillanatban félrehívtam és minden teketóriázás nélkül szembesítettem a kérésemmel. 2 perc múlva már felettem terpeszkedett a kádban és eresztette rám cseppet sem csekély mennyiségű vizeletét. Ezzel tulajdonképpen elég magasfokú szimpátiát váltottam ki benne, mert onnantól kezdve több figyelmet is szentelt nekem, sőt mikor már a vége felé közeledett az összejövetel és elszállingózott a tömeg, elég hosszan beszélgettünk és telefonszámot is cseréltünk, biztosítva engem arról,hogy szívesen találkozna velem más körülmények között is, anyagiaktól mentesen. Sőt utána a galériára invitálva, ahol négyszemközt lehettünk, ügyesen leszopott és puszit is adott. Majd búcsúzásképpen elkérte az alsónadrágomat és cserébe megkaptam az xxl-es méretű tangabugyiját. Utólag két okból kifolyólag is megbántam a cserét...egyrészt a kedvenc koponyás alsónadrágomról kellett lemondanom, másrészt pedig kurva kényelmetlen volt a hazafelé tartó út a tangájában!
Szólj hozzá elsőként!
Élményem Baszóskával
Baszoska21 nicknévvel egyből felkeltette a figyelmemet a kedvenc szexpartnerkereső oldalamon. Ez a sokatmondó név már garancia rá, hogy ne csupán misszionárius pózban élvezhessem a szexet és talán arra is, hogy nyaktól felfelé is szabadjon fröcskölnöm. Az arca kifejezetten szép volt (ráadásul 21 éves) így az sem tántorított el tőle, hogy nálam kicsit súlyosabb volt ( persze, én vagyok túl gebe, nem ő volt túlsúlyos ) Hát mit tesz isten, válaszra méltatott és meg is beszéltünk egy randit. A személyes találkozó megtörténte után pár perccel már indultunk is hozzám....az úton elég szűkszavúan nyilatkozott és emiatt én sem lettem túlságosan kommunikatív...már alig vártam, hogy hazaérjünk. Persze letámadni nem akartam egyből, mert a chatelés alatti gátlástalan, szókimondó stílusát teljesen elfelejtette és ez rám is kezdett nyomasztólag hatni...éreztem itt lehet mégsem lesz oltári baszás.....a gyengéd, cirógatós szeretkezést pedig vele nem tudtam volna elképzelni. Hát kinyitottam egy üveg bort, amiből ráadásul nem is kért, így lassan iszogatva elkezdtünk egy filmet nézni...remélve majd csak lesz valami...ha más nem, én leiszom magam és kiverem. Alig negyed órával a kabátlevétele után kikéredzkedett a wc-re én pedig kicsit feljebb vettem a hangerőt a lejátszón, mert tudom milyen kínos idegen helyen használni a mellékhelységet és nem akartam zavarát még tovább fokozni. Lassan belemerülve az ital okozta mámor jótékony hatásába.....hirtelen fohászkodás ütötte meg a fülemet: ÚRISTEN! Pontosan ez szűrődött ki a fürdőszobából, mire diszkréten bekopogtam és pár másodperc múlva be is nyitottam. Hát 3 lehetséges tippem volt, mi fog a szemem elé tárulni, de szerencsére sem kakis, sem véres ocsmánysággal nem kellett szembesülnöm. Ellenben tisztán meg tudtam állapítani, hogy Baszoska21 aznap fogyaszott gombát, kukoricát valamint csirkemellkockákat. Zavarát igyekeztem enyhíteni és felajánlottam,hogy hívok neki egy taxit, de ennek lehetőségével nem élve végül gyorsan felöltözött és távozott, míg én alapos kutatómunkát végezve a fürdőszobacsempén próbáltam megtalálni a trehányul széthányt pizzafeltét maradékát. Meg kell mondjam ilyen extrém szexuális kalandom azóta sem volt,de a "Hogyan kerüljük el a számunkra nem szimpatikus egyedekkel a szexuális aktus bármely formáját" eme igen szélsőséges és egyben kirívó példájával azóta sem találkoztam.
4 hozzászólás
A biszex páros
Tán már egy évtizede is megvan annak, hogy a szokásos lila szexpartnerkeresőn ráírtam egy biszex pár hölgytagjára....már akkor is izgatott a pinából kirántott fasz lenyalása, a pinából kifolyó geci kiszívása meg egy harmadik fél gecijének átköpése a nőnemű szájába...hát még a faszból és pinából egyszerre kapott húgyzuhanyban való fürdés!
Meg is beszéltünk egy találkozót...belvárosi lakásukban láttak vendégül, ám az érdekegyeztetés nem hozott sikert...ők ragaszkodtak a férfiak közti aktushoz is, ám ez részemről azóta is teljes mértékben kizárt opció....egyedül a shemalebaszás az, amire nyitott vagyok, de ott is csak aktív félként! Így aztán elköszöntünk egymástól és annyiban hagytuk a dolgot....
....mígnem pár hétre rá, ismét jelentkezett a csaj, hogy hosszabb huzavona után úgy döntöttek, az általam támasztott feltételek mellett is megoldható a 3- as party!
 Egy pohár bor elfogyasztása után pedig átvonultunk a galériás nagyszobába, hogy végre nekifogjunk annak, amit már hetek óta terveztünk!
Egyikük leoltotta a villanyt és olyan sötétségbe borult a helyiség, hogy csupán sziluetteket láttam és ha nem lett volna bennem hajlam a biszexualitásra, azon nyomban sarkon is fordultam volna.....félve az esetleges férfiak közti félreértésen alapuló interakciótól! A pinát is csak nagy nehézségek árán bírtam kitapogatni és - lévén vizuális típus vagyok - korántsem adott akkor élvezetet, mint amúgy máskülönben adhatott volna! Ezután a párja meghágta a hölgyet én pedig igyekeztem hasznossá tenni magam....ám a leány részéről elképesztő fokú érdektelenséget tapasztaltam. Sem a szájába nem vette a faszomat, de még csak meg sem fogta! Az a sanda gyanúm kezdett beigazolódni részemről, hogy ezek ketten arra számítottak, majd az események sodratában olyasmire is hajlandóságot fogok mutatni, amire azt megelőzően nemet mondtam! Hát, nem így történt...így aztán leheveredtem a koitáló pár mellé, néha megfogdostam a csaj csöcseit ( az sem volt egy világszám ) majd vártam a finálét, hogy legalább egy tétel megvalósuljon azokból, melyek miatt hajlandó voltam velük másodszorra is találkozni! Végül a srác kivette a merev faszát párja likából és közvetlenül az ajkaim előtt verni kezdte...én sem voltam rest és simán leköröztem a csajt az orális képességemmel, majd ennek bizonyítékaként el is árasztottak gecivel...kimentem a mosdóba, tisztába tettem magam majd csalódottan távoztam és elkönyveltem életem eddigi legunalmasabb szexuális élményének az esetet!
2 hozzászólás
Mennyei prosztatamasszázs
Az ominózus videófelvétel napján történt ez az esemény is! Mint már mondottam, a hölgy tapasztalt domina volt, rengeteg felszerelés állt a rendelkezésére és külön szobát is szeretett volna berendezni a lakásában, hogy hódolhasson eme szenvedélyének....sőt kisebb rendezvényeken is fellépett, szolgák bevonásával!
Nos, a kölcsönös lehugyozás meg szopás - nyalás - baszás után pedzegette meg a prosztatamasszázs témát...mivel meggyőzött, hogy szakértője eme területnek, rábólintottam, hogy ugyan már, miért is ne?
Felfeküdtem az ágyra, ő pedig egy törölközőt helyezett a csípőm alá, majd felhúzott egy gumikesztyűt, melynek mutatóujját alaposan bekrémezte...ezután nyelvével lassan körözni kezdett az ánuszrózsámon...majd éreztem, hogy a kellemesen langyos síkosítóval bekeni a feltérképezni kívánt területet is!
Lassan hatolt belém, szinte alig érezhetően, tartózkodva minden durva és hirtelen mozdulattól...gyenge bizsergést éreztem belül és éreztem, hogy kezd kissé melegedni az ujja által birtokba vett testrésem! Ekkor az addig még elviselhető hőfok szinte ugrásszerűen megemelkedett, de ez egy cseppet sem okozott nekem kellemetlen pillanatokat, sőt...olyan érzés kerített hatalmába, mely addig még soha....hirtelen szaporábban kezdtem venni a levegőt és éreztem, hogy valami fergeteges közeleg...
....ekkor abbamaradt a bizsergő érzés....szándékosan nem hagyta, hogy azonnal a csúcsra érjek!
Kíváncsiságom nem hagyott nyugodni és megkértem, mutassa meg, meddig hatolt belém...2 ujjpercét villantotta felém...ezután újfent bedugta, ám jeleztem neki, hogy a ki - be húzgálás annyira nem fekszik nekem, sokkal inkább az, mikor az ujját visszadugta a seggembe és ott mozgatta, rátapintva ama legérzékenyebb pontra....elég volt csak hozzáérnie, már homályosult el a tekintetem... ezt még párszor eljátszotta, majd úgy döntött, hogy....
....rátesz még egy lapáttal, azaz szabad kezével megragadta a durranásig feszült faszomat és lassan elkezdte verni! Két kezének ügyesen összehangolt munkája megfelelő bizonyíték volt számomra, hogy magasfokúan képzett fejés és masszázs terén is! Én eközben olyan önkívületi állapotba jöttem, hogy még a nyálam is kicsordult a párnára és szinte egy másik dimenzióba vizionáltam magam...még attól a minimális emberi méltóságomtól is megszabadított az extázis, melynek utolsó előtti szikrája akkor hunyt ki, midőn a keménykezű domina megszentségtelenítette azon bejárót, mely egész életem során csupán kimeneti nyílásként funkciónált.
 Testem felett elvesztettem az irányítást és olyan felszabadult, minden korlátoktól mentes öröm lett úrrá rajtam, mely a mennyek kapuján való belépés felett érzett isteni megvilágosodással lehet egyenértékű...az addig szinte forrásig kavart ondófolyam utat tört magának és megállíthatatlanul árasztotta el a sötétkék frottírtörölközőt...időérzékemet is elvesztettem...a valójában rövid szekundumok a földöntúli boldogságnak köszönhetően hosszú perceknek tűntek számomra! Mintha egy méregtelenítő kúrán vettem volna részt és minden toxikus molekula, mely évtizedeken keresztül halmozódott fel testemben, maradéktalanul távozott volna belőlem!
A farkamat fejő kéz egészen mozdulatlanná meredt és az utolsó cseppeket sajtolta ki belőlem, majd az ánuszomban motoszkáló mutatóujj is kifarolt szüzességét vesztett hátsómból...lassan ébredezni kezdtem, összeszedtem magam és mozgásra ösztönöztem félig még alélt testemet, hogy vessek egy pillantást a péniszem által célba vett területre...loccsantottatok - e már ki decispohárba színültig töltött tojáslikőrt, ügyetlenségetekből kifolyólag? Hát biza, akkora gecifolt éktelenkedett alattam, mintha Peter North verte volna alám Danny Dível karöltve...nem térnék ki arra, hogy mi lett a spermatócsa sorsa, mert így is eléggé szégyenteljesnek érzem a leírt történetet....bár, akinek van némi fantáziája, az előtt ez nem maradhat titokban!
Szólj hozzá elsőként!
Látogatás egy tiniribancnál
Etikai kérdésem van!
Ti mit tennétek/tettetek volna a helyemben?
Talán már 2 éve is szemezhettem a lila oldalon egy 18 éves kisleány hirdetésével - de mivel rengeteg a kipipálandó hölgy a bakancslistámon és én sem hetente látogattam a szexuális szolgáltatókat, így mindig csak tolódott a pillanat - mikor végül ráírtam a chaten keresztül!
Mikor bemondta a címét, habozás nélkül le is foglaltam az időpontot....kb 10 percnyi gyalogútra lakott tőlem! Még az sem tántorított el, hogy a szájba - arcraélvezés kombó második felét nem vállalta!
A helyszínen végül rákérdeztem a korára, de szemtől - szemben is 18 - nak vallotta magát és én ezt cseppet sem bántam...ám később a pináját alaposabban szemügyre véve, úgy vélem, hogy nem is lódított!
Eleinte kedvesen elcsevegtünk a tetoválásairól, miket előszeretettel mutogatott végig magán, de egy idő múlva, úgy gondoltam, ideje végre a tettek mezejére lépni....némelyik olyan cserfes ám, hogy képes a kifizetett időkeretén belül szóval tartani a kuncsaftját, abszolút szexmentesen! Így aztán hirtelen ötlettől vezérelve odanyúltam a pinájához és onnantól fogva már esze ágában sem volt a száját trécselésre használni! Nem véletlenül kedvencem a tinipina, elképesztően ínycsiklandozó, harmatosan zamatos és üde! Mikor kiélveztem az ízeket, a már erősen erektált péniszemet a szája elé tartottam, majd rá is húztam a fejét....sajnos túlságosan durvulni nem szabadott, így csak diszkréten basztam meg ajkait és torkát! Mikor közeledni látszott a csúcspont és erre fel is hívtam a figyelmét, hirtelen szorosabbra zárta szopószervét és megakadályozta az ajkai közül való kisiklást! Ahogy elkezdtem lövellni, kajánul lepillantottam és elkerekedett, boci szemeiből valamint egyre csak duzzadó pofazacskóiból arra mertem következtetni, hogy nem fogja bírni benntartani az egész adag ondót...nem csodáltam, hiszen ( fontos szabály! ) örömlányt csakis minimum 3 nap önmegtartóztatás után keresek fel...jelen esetben itt ez megvolt 5 - 6 is! Ugye nem gondolja egyikőtök sem, hogy ekkora dózist képesek vagytok cseppmentesen szájbavenni? Ő sem bírta...a több napja visszatartott gecim pár cseppje megjelent érzéki szája szegletében, melyet aztán egy egész nyaláb követett...lefolyt az állán és formás, maroknyi csecseire ömlött!
Mikor kihúztam kiürült péniszem ajkai börtönéből, megkértem, hogy engedje ki az egész adagot a melleire és utána kenje is szét rajtuk! Habozás nélkül ( hahaha....azért eléggé habzott! ) megtette én pedig készségesen asszisztáltam is a művelethez a gecitől ragyogó faszom fejével!
Majd egy fürdőszobai kitérő után - ahol először a számat hutyozta tele, majd a makkomat mosta le haloványsárga pisájával, hogy aztán egész testem átmossa tinipinájából kiáramló mennyei ambróziájával - huncut mosollyal orcáján bocsátott utamra!
Itt még nincs vége a történetnek, nem véletlen tettem fel a kérdést a posztom elején....másnap reggel a Tescóból kifelé jövet megpillantottam előző napi pisidonoromat....halkan nevetgélve jött szembe...kézenfogva a barátjával! Annyira meglepődtem, hogy köpni - nyelni nem tudtam....tehát a kérdésem a következő : szerintetek bunkóság, hogy nem köszöntem?
2 hozzászólás
A vastagfaszú tinilány 2.
- Dugd ki szépen a nyelved nagyfiú! - adta parancsba egy halvány mosoly kíséretében az álmomat irányító lányka. Fenekem még mindig sajgott, ezért eszem ágában sem volt már ellenkezni, így engedelmesen, bár kissé bátortalanul megtettem, amire kért. Ekkor megmarkolta tövénél a faszát és nyelvem hegyébe törölte az éppen szökni készülő ondócseppet. - Nyeld le szépen! - még mielőtt kimondta volna, már előre tudtam, hogy ez lesz a kérése és lelkiekben már felkészültem rá...óvatosan nyeltem egyet és esdeklően néztem fel rá. - Na mondd csak, hogy ízlik? - remélve, hogy helyes választ adok a kérdésére be is fejeződik a rémálomba torkolló álomjárás, csak ennyit feleltem: - Nagyon finom! - Érdekes mód tényleg kifejezetten zamatosnak éreztem azt az egy árva cseppet, bár viszonyítási alapom eddig csak a sajátom lehetett, mivel rendszeresen szoktam kóstolgatni önkielégítések végeztével. Eme válasz hallatán elégedettség terült szét arcán, majd faszát még mindig marokra fogva körkörös mozdulatokkal az arcomon kenegetni kezdte meleg, nedves makkját. Sosem hittem volna, hogy valaha olyasmi fog velem történni, amit azelőtt én műveltem a szexpartnereimmel, kiket hasonlóképpen megaláztam. Mikor úgy gondolta, hogy arcom teljes felületét bejárta rózsaszín makkja, emígyen szólt: - Örülök, hogy ízlik.....akkor hát remélem ez jól fog esni! - Ahogy ezt kimondta már csúsztatta is zárt ajkaim közé kéjnedvétől sikamlós faszát. Hirtelen öklendezni kezdtem és önkéntelenül is kivetettem számból az idegen hímtagot. Aprócska kezével két hatalmas pofont kevert le orcám mindkét felére, majd egyik kezével erősen rászorított az orromra, másikkal pedig a tarkómat ragadta meg. Mikor számat nagyra tátottam, hogy levegőhöz jussak, durván betolta az egész faszát, hogy herezacskója az államon koppant. Csípőjét körkörös mozdulatokra ösztökélte, míg tarkómat egyre erőteljesebben szorította...vastag fasza teljesen eltűnt a szájüregemben és a vége a torkomat kapargatta. Levegőért kapkodva az ájulás szélére kerültem, de célja nem az öntudatlan testem használata volt, ezért fogást váltott....kezeivel a fülembe kapaszkodott és így diktálta számomra a szájbabaszás ütemét. Nyál csorgott ki a szám szélén és irgalmatlanul hangos cuppogás visszhangzott a busz zárt termében. - Nézz a szemembe, te faszszopó! - hangja szigorral telve szakadt fel belőle....erőteljesen zihálva,eksztázisban szopatott, ahogy azelőtt azt filmekben láttam. Mikor elkaptam a tekintetét láttam, hogy egy ködfátyolon keresztül tekint le rám...hirtelen homályosuló pillantásaiból tudtam, hogy elérte azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút...az ejakuláció elkerülhetetlen! Tömény, sűrű geci árasztotta el a számat és abban a hitben, hogy - lévén ez már a második orgazmusa az utóbbi 10 percben - elapad végre a teje, újfent kortyoltam egy nagyot. Ám a spermaláva egyre csak tört fel belőle....végeláthatatlanul, mint azokban a filmekben, ahol túlméretezett gumifaszból pajkos lányok spriccelik egymást össze műgecivel. Ömlött ki a számból a tejfehér váladék, le az államon, végig a mellkasomon, egészen a robbanásig feszült faszomig...onnan le a combomra és egyre növekvő pocsolyát képezett körém. Megbecstelenítőm ekkor megkönyörülvén rajtam, kirántotta fröcskölő hímtagját belőlem ...és ezúttal az arcomat használta céltáblaként. Szememet önkéntelenül lezártam és a következő pillanatban már éreztem is szemhéjamon a végigcsorgó meleg nedvességet...kopasz fejem teteje sem maradt ki...ami odáig ellövelt, gyors iramban már folyt is lefelé, le a homlokomon, tarkómon....még egyik fülembe is jutott belőle, azonban hallójáratomba kerülvén még így is elég jól kivehetően hallottam artikulátlan üvöltését - Nyeld a gecimet, bazdmeg! Nyeljeeeeed!!! - Akaratlanul is eleget tettem kérésének és egy újabb, az előzőnél is nagyobb kortynyit leeresztettem a nyelőcsövemen...az íze elképesztően kellemes volt...valójában olyan, mintha gyümölcsízű ivójoghurtot kóstolnék. Úgy gondoltam a sokk hatására képzelhettem ezt, ezért a következő nyeletnyiért már én magam tettem, hogy a számba kerüljön...nagyra tátottam a számat és közelebb csúsztam az ejakuláló makkhoz, mely készségesen kielégítette kétkedő kíváncsiságom. Mélységes szégyenérzet futott át rajtam....hiszen én éppen gecit nyelek...ráadásul élvezem is! Ez az elképesztően mocskos, perverz énkép még sosem volt része mindennapi életemnek és egyszerűen nem tudtam rá racionális magyarázatot adni eredetére...míg ezen gondolatok futottak át agyamon, szinte észre sem vettem, hogy rendületlenül nyelem a számba ömlő sűrű ondófolyamot. Nem tudom mennyi csúszott le a torkomon, de biztos nem volt kevés...de nem éreztem úgy, hogy jóllaktam volna vele, így szinte csalódottan konstatáltam, hogy a kezdeti lendület megtörni látszik és már csak apró rángások kíséretében bukkan fel 1-1 újabb spermacsermelyecske a duzzadó rózsaszín makkból.
- Nocsak, nocsak...ízlett te kis malac? - A rám fentről kajánul mosolygó perverz kis dög figyelmét persze nem kerülte el a tény, hogy milyen mohón és odaadóan fogyasztom a belőle áradó, tömény gyönyört és pajkosan megcsapkodta gecitől csatakos arcomat a kielégült farkával. Vöröslő, bűntudattól égő arcom egy szeglete sem maradt szárazon, mert ahova nem jutott a kantejből, oda a spermától csöpögő makk mázolt csillogó réteget. Mivel a választ csupán az arckifejezésemből olvashatta le, újabb két pofonnal vett rá a verbális válaszadásra. -Igen....igen...még sosem kóstoltam ilyen finomat! - hangom elcsuklott majd egy aprócska böffenés hagyta el a torkom...ami kevéske sperma visszajött, azzal a lendülettel ismét lenyeltem.
 - Hát ennek igazán örülök, te kis disznó! Akkor van számodra egy meglepetésem! - Mikor ezt kimondta, hirtelen nem is olyan messziről kopogó léptek zaja törte meg a csupán zihálásommal vegyült síri csendet. Ahogy közeledtek, úgy más hangok is kivehetővé váltak...vidáman kacarászó női zsivaj....torkom összeszorult a rémülettől! Ki tudja hányan és milyen szándékkal tartanak felénk, de az hogy jelenlegi állapotomban más is megláthat még nagyobb döbbenettel töltött el. Képtelen voltam elfogadni a jelenlegi szituációt és azt, hogy bárki más így meglásson...legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben, de ezen már rég túl voltam....egész eddigi életemben nem éreztem még ilyen mértéktelen megalázottságot, mint amivel most kellett megismerkednem. Éreztem, hogy még ez is fokozható és képtelen leszek bármit is tenni ellene. A kacarászó hangokból ítélve minimum három főt tippeltem, kiknek kopogó lépte tűsarkú cipő viselését sejtette. Majd feltárult a leghátsó ajtó és szinte libasorban 4 fiatal vihorászó lányka lépett be.
  
  
  ....mikor hatalmas robajjal berobbant az egyik ablaküveg és egy őz repült be rajta....
  Zihálva ébredtem fel....testem verejtékben fürdött és döbbenten konstatáltam, hogy nemi szervem szinte robbanásig feszült...hihetelen volt számomra, hogy egy ilyen álom, milyen izgalmi állapotba tudott hozni. Végigpörgettem agyamban részletesen az eseményeket, egymás után többször is....majd sorsdöntő elhatározásra jutottam....beírtam a Google keresőbe, hogy Shemale Escort és nyomtam egy "Entert".
3 hozzászólás
A vastagfaszú tinilány
Álom vagy vágykép? Döntsétek el ti.....mivel tudom, hogy sokan úgysem olvassátok el, ráadásul a terjedelmétől még az olvasástól nem undorodók is hátrahőkölnek, így bátran osztom meg itt eme írásomat!
  Felvértezve a tudatos álmodás képességével, egy fiatal, bájos leányzó felkérésének eleget téve látogattam őt meg a saját álmában, hogy ott az előre megbeszéltek szerint, kiélhessem rajta minden vadállatias, ösztönszerű, beteg, perverz vágyamat, melyek által az övéi is kielégülésre lelhettek volna.
  Már várt reám...a megbeszélt időben....a helyszín pedig még számomra is meglepő volt....egy teljesen üres távolsági Volánbuszra esett a választása...illetve akkor még nem tudtam, hogy ő választotta, hiszen nem voltam tisztában vele, hogy eltitkol előttem valamit!
  Azelőtt csupán fotókon láttam őt, de így a maga teljes álomszerű valóságában is egy törékeny, kedves, kis naiv tininek tűnt ( természetesen elmúlt 18 éves már akkor pár órája, erről meggyőződtem ott álmomban(?) is, így nem ütközik szabályszegésbe a posztom megosztása )....korkülönbségünkből adódóan a lányom is lehetett volna...eme perverz gondolat csak még jobban feltüzelt, mikor közelebb léptem hozzá, hogy mindenféle előjáték nélkül nekikezdhessek a betörésének.
  Mélyen belenézett a szemembe....szája huncut mosolyra húzódott és a nadrágszíjamhoz nyúlt. Nem értettem ezen mozdulatát, de nem is vontam kérdőre, csupán hagytam, hogy kihúzza övemet a helyéről és....a következő pillanatban már a csuklómra is tekerte és felocsúdni sem tudtam megdöbbenésemben, mert pár másodperc alatt - kihasználva tétovaságomat - az egyik felső kapaszkodó korlátjához rögzítette az összebéklyózott karjaimat. Valami sötét gondolat suhant át az agyamon....magatehetetlen voltam és kiszolgáltatott egy másvalaki álmában! Nem csupán a tetteimet, de szinte a gondolataimat sem tudtam uralni...mintha valaki más vette volna át felettem a hatalmat....tőrbe csaltak én pedig balga módon belesétáltam a csapdába!
  Erélyesen rámparancsolt, hogy mivel nem vagyok abban a helyzetben, hogy a magam ura legyek, jobban teszem, ha szót fogadok neki. Ekkor rémülten fedeztem fel, hogy a miniszoknyája megemelkedett és egy félig erektált pénisz rózsaszín makkja vált láthatóvá alatta. Nem volt egy hatalmas méret, de az átmérője annál rémisztőbben hatott rám. Sima, kerek makkja hegyén megjelent egy aprócska csepp, mely duzzadni kezdett és ezzel egyidőben a hímvessző is növekedésnek indult, ahogy a vér belepumpálódott...a csepp megnőtt és a felületi feszültségnek nem bírva ellenállni, szépen lassan, komótosan végigcsordogált az ekkor már kökeménnyé merevedett, eres, vastag farok oldalán, majd a megduzzadt herezacskó aljáig leszánkázva megnyúlt és onnan méltóságteljesen a talajra csurrant.
  Fogvatartóm a nadrágomat egy határozott mozdulattal lerántotta, majd az alsógatyámat is a bokámig tolta. Ezután azonnal a hátsóm felé vezette a kíváncsisága...letérdelt elé és arckifejezésén tisztán kivehető volt, hogy nagyon is meg van elégedve a látvánnyal. Finoman simogatta, markolászta majd a következő pillanatban már erélyesebben széthúzta a farpofáimat....ezzel ösztönszerű reakcióra ragadtatott és igyekeztem megfordulni. Lágyan csengő hangon jött az utasítás, hogy ne mozogjak, de a rémület sajna eluralkodott rajtam, így felszólítása haszontalannak minősült számomra. Természetesen a megtorlás azonnal érkezett, méghozzá egy lovaglópálca csipős suhintásának képében, mely fenekem bal felét vette célba és piros nyomot hagyott maga után....felszisszentem, mire a már meggyötört részt még apró kezeivel is megcsapkodta, mintegy levezetésképpen. A kis nőstényördög közölte velem, hogy amennyiben hagyom, hogy tegye a dolgát, az közel sem fog annyira fájni, mintha ellenkeznék. Már éppen szóra nyitottam volna a szám, mikor durván a számba gyömöszölte az egy szempillantás alatt lekapott bugyiját. Még sosem éreztem magamat ennyire kiszolgáltatva és rémült arckifejezésem ezt jól is tükrözte. Kínzóm ezt jól látva, közel hajolt hozzám, arckifejezése a pillanat tört része alatt ismét felvette azt az angyali mosolyt, mellyel már a fotóin is megbabonázott és egy puszit nyomott az arcomra.
  Méltóságteljesen tett egy kört körülöttem, majd szembeállt velem...hirtelen rácsapott az enyhén sajgó seggemre és szétfeszítette, amennyire csak tudta. A hanghatások melyeket ezen tettével idézett elő bennem, igencsak kedvére tettek. Perverz, ördögi mosollyal nyugtázta minden egyes ijedt nyögésemet....ellenkezni már nem nagyon mertem. Még közelebb húzódott és kőkemény erekciót produkált hímtagját hozzám dörgölte, mintegy ismerkedés gyanánt és felkészítve a közelgő eseményekre.
  Aztán ismét a hátsóm elé térdelt és hosszabb szorongatások, feszítgetések után végigcsókolgatta a hátam...egyre lejjebb haladva végül elérkezett végcéljához és egy gyengéd csókkal illette szűk, kis lyukamat. Hosszú ideig csak térdelt előttem és finoman nyalogatta a szűzies bejáratot. Ettől persze már én is elkezdtem ágaskodni, majd az előváladéktól fénylő makkom hegye elkezdett csöpögni, mire aprócska kezével előrenyúlt és végigsimította vele a farkamat, majd egy erőteljesebb mozdulattal rámarkolt a tetejére. Eközben éreztem, hogy nyelve egészen mélyre próbál belém hatolni és szinte erőszakosan húz magához. Az elélvezés határán álltam, de mindezt megérezve, azonnal abbahagyta a mozdulatsort. Ismét felállt, körbejárt, végigmért, mint piacon a portékát, miközben szemtelenül markolászott, ahol csak ért. Végül mögém állt, odadörgölte meleg és csuszamlós farkát a seggemhez és elkezdte vele simogatni. Kínosan feszengve realizáltam, hogy ami most következik, arra még legizzasztóbb rémálmaimban sem gondoltam. Viszont ez itt most elkerülhetetlen lesz....elkezdtem rángatni az odaszíjazott végtagjaimat, melyre válaszul ismét pár csípős suhintással reagált....majd megragadta a torkomat és határozottan megszorította. Nagyon lassan, de magabiztosan két ujját belecsúsztatta feszes ánuszomba, melytől azon nyomban befeszültem és igyekeztem mocorgásommal megakadályozni eme eltökélt szándékában. Füleimet szinte perzselték halk, de magabiztos szavai " -El kell engedned magad, ha nem akarod, hogy fájjon!". A számba tuszkolt kellemesen bódító illatú bugyija nem engedte, hogy bármit is válaszoljak....helyette csupán fájdalmas, ijedt kis nyögésekkel reagáltam. Felfokozott nemi vágyát csak még joban feltüzelték ezek a hanghatások és parancsba adta, hogy nyögjek hangosabban. Ennek elérésére tett kísérleteként elkezdte mozgatni a már benem lévő két ujját....önkéntelenül is megtettem amire utasított! Egyre tempósabban mozgott bennem és én pedig szinte önkívületben tobzódtam a rettegés, szégyen és egyfajta mazochista vágy okozta eksztázis folyományaként. Mintegy varázsütésre megszűnt minden...megkínzott fenekem végre fellélegezhetett, mikor kihúzta belőlem ujjait...de a következő másodpercben már egy újabb félelmemmel kellett szembenéznem...jól érezhetően odanyomta a bemeneti nyíláshoz a farkát majd elhaladva mellette a gátam alatt hozzáérintve a golyóimhoz, végigcsúsztatta remegő, kirobbanáshoz közelítő dákómhoz....testnedveink összeértek, keveredtek és vesszeink egymáson csúszkálva kenték végig a csúszós, nyúlós bőségesen adagolt előváladékot.
  Odaszorította makkját a szűk bejáratomhoz és a fülembe suttogta lágyan, hogy legyek jó fiú és engedjem őt be. Persze ő is tisztában lehetett kérésének súlyával és az erre adott reakciómmal, mert már húzta is szét erőszakosan a farpofáimat és éreztem forró nedves makkjának vészjósló közelségét. A felhevült, ziháló lihegésem csak még jobban cselekvésre ösztönözte és duzzadó makkja meg is találta a bemeneti nyílásom....végtelen lassúsággal hatolt be...a vastag fej kegyetlenül feszített, pedig még fogalmam sem lehetett róla, mennyit nyeltem el belőle.
  Hirtelen kivette a bugyiját a számból....egyik kezével megfogta a vállam, másikkal a csípőmet ragadta meg és egy erőteljes mozdulattal belémnyomta acélkemény faszát. Szinte felnyársalt...mintha felrobbant volna bennem valami...a fájdalom eleddig még ismeretlen ösvényére tévedtem, melyre sosem állt szándékomban rálépni....felvisítottam, képtelen voltam kontrollálni magam és a szégyen, megaláztatás valamint kín szinte felemésztette minden férfiúi lényemet. Deflorált ánuszom a pokol tüzével lángolt, mikor a leányzó tövig belémhatolva kiteljesítette rajtam ördögi tervét.
  Ám a tortúra csupán pár másodpercig tartott, mivel embertelen szorításom és artikulátlan kiabálásom azonnali ejakulálásra ösztönözte megbecstelenítőm! Ondója forró lávaként lövellt végbélcsatornámba és vastag fasza hosszú másodpercekig csak pumpálta kifelé magából a spermát...éreztem, hogy szinte teljesen megteltem, de az áradás csak nem akart abbamaradni....majd végül enyhült a végeláthatatlan hömpölygés bensőmben. Valahol a távolból hallottam még erőszaktevőm hangos sóhaját, majd éreztem, hogy hímtagja is csúszik kifelé. Egy hangos cuppanással elszakadt tőlem az idegen test és arra eszméltem, hogy a bennem felgyülemlett temérdek váladék utat törve magának folyik végig a combomon....lopva hátrapillantottam és láttam, hogy a belőlem kicsorgott fehér nedv hatalmas tócsát képez bal lábam közvetlen közelében.
  Perverz megbecstelenítőm újfent lehajolt mögém és izgalommal vegyes csodálattal nézte, ahogy gecije még mindig szivárog fenekemből....ekkor két ujját ismételten feltolta belém, hogy az utolsó cseppeket is kicsalogassa belőlem, majd szenvedélyes csókot nyomott közvetlen a segglyukamra. A szendének tűnő, fiatal kis leányka ekkor felegyenesedett, elém járult és csípőre tett kézzel terpesztve megmutatta teljes valójában mit is rejtegetett eddig a lába között. Az erekciójából szemernyit sem vesztett vaskos fasza délcegen ágaskodott előttem, gecitől csöpögő makkja pedig szinte ragyogott....éreztem, hogy perverz tortúrám még nem ért véget és az "I"-re a pontot éppen készül feltenni. Egy villámgyors mozdulattal kiszabadította csuklóimat átmeneti béklyóim fogságából, minek következtében azonnal térdre rogytam...hihetetlenül legyengültem, fejemet is csupán hatalmas erőfeszítések árán bírtam megemelni....bár ne tettem volna! Mikor felpillantottam közvetlen közelről -szinte pár centire tőlem - a duzzadó makkjával kellett farkasszemet néznem, melynek hegyéről éppen egy csepp ondó készült a padlóra hullani.....
1 hozzászólás
Gecis smár
Éppen az aktuálissá vált alkalomra kerestem partnert egy erre szakosodott oldalon, mikor szembejött velem egy hirdető, ki még képkockákat is rakott ki a szereplésével készült pornófilm jeleneteiből! El is kerekedett a szemem, hiszen jól ismertem adott művet...akkoriban egyik kedvenc sorozataim közé tartoztak a Cum for Cover részei, ami már címében is elég kifejező. Nos, itt minden egyes jelenetben 5 kellemes úriember szopatott szét 1 - 1 leányzót és természetesen a fináléban el is áztatták az összes csajszi arcát gecivel!
Amúgy nem ez volt az első, sem utolsó alkalom, hogy pornóshölggyel enyelegtem és ilyenkor mindig nagyobbak is az elvárásaim....pedig nem kéne, hiszen ők is csak emberek! Mindenesetre azon pózokban, melyekben szopattam, remekül teljesített....viszont mikor az időhatárhoz közeledvén végre ráeresztettem pofijára a napokon keresztül tartogatott spermámat és utána le is smároltam, meglepő kijelentést tett, miszerint még soha, senki nem tett vele ilyet ezt megelőzően! Természetesen itt most az arcáról csöpögő geci lenyalásáról meg ondós ajkakkal való buja csókváltásról van szó!
Akkor is pont ez a gondolat futott át a fejemben! Hát milyen világot élünk! Adott volt egy huszonakárhány ( kb 26 - 28 ) éves pornószínésznő, aki már több száz faszt juttatott csúcsra, de még egy hímnemű egyednek sem jutott eszébe, hogy utólagosan csókokkal jutalmazza teljesítményét! Szinte elképzelem, ahogy a férfiak többsége ájulást színlelve próbál kibújni a gecis smárolás eshetősége alól.....elképesztő mennyire prűdek a férfiak....illetve inkább önzőek, tiszteletlenek és szexuálisan kultúrálatlanok! Én szégyenlem magam a nevükben! Bezzeg a vhiszkit meg nyakaljátok, blehhh!
1 hozzászólás
Videós szexchat
 Mielőtt kiköltöztem volna Londonba, azt megelőzően megismerkedtem a kedvenc szexpartnerkereső oldalamon egy hölggyel, kivel a hosszabb chateléseket követően már videóhívásban is közelebb kerültünk egymáshoz. Igaz arcképet nem mutatott magáról és mindig egy filléres szemeteltakaró álarcot viselt, nem éreztem emiatt rosszul magam, mert ezen kívül minden testrésébe betekintést engedett. Felajánlotta egy hármas lehetőségét (a férjével harmadikként ) én pedig igyekeztem megsürgetni a találka időpontját, mivel ekkorra már megvolt a repjegyem. Mondanom sem kell, hogy nem jött össze (nem miattam), de a kint töltött idő alatt is rendszeresen videóchateltünk és megbeszéltük, hogy amint hazalátogatok újra megpróbáljuk összehozni, azt amit elsőre nem sikerült.
  Ezidő alatt elég sok mindent megmutattunk egymásnak skypon, bár számomra néha eléggé zavaró volt az a tudat, hogy a neveletlen lakótársaim néha kopogás nélkül is képesek rámnyitni az ajtót. Ezen körülmények között a legizgalmasabb szituáció az volt, mikor megkért, hogy miután ráélveztem a hasamra, pisáljak bele a shakerbe és igyak belőle egy kortyot. Szerencsére zavartalanul abszolválhattam az óhaját, bár lelki szemeim előtt lejátszódott a jelenet, mikor benyit a haverom én pedig letolt gatyával, hasamról lefelé csordogáló ondóval és álló fasszal fogadom, miközben kéjesen töltöm meg a műanyag poharat pajkosan csobogó vizeletemmel.
 Nos, mikor elérkezett a hazalátogatásom időpontja, rá is kérdeztem, hogy neki megfelel-e azon két hét bármely napja, mikor otthon fogok tartózkodni. Merő véletlenségből sajnos neki akkor éppen nyaralnia kellett egy másik kontinensen, így az akkor már több, mint egy éve halogatott randi meghiúsult. Persze ekkor már sejtettem, hogy merről fúj a szél, de fél évvel később ismét tettem egy próbát. Ám ekkor nem a valós vizitem dátumát adtam meg neki, hanem korábbi dátumot....minő véletlen, pont nem ért rá akkor és sajnálkozva fejezte ki, hogy részéről milyen elszomorító ez az újbóli kudarc...mire én megkönnyebülve árultam el, hogy valójában pont akkor leszek otthon, amikor már ő is ráér....érdekes módon ez volt az utolsó üzenetváltás köztünk!
Szólj hozzá elsőként!
TFP franciaóra
 Kiskoromban a kedvenc havilapom a Tutti Frutti Party volt. A megjelenés napján már egészséges izgalommal telve vettem kézhez, mert tudtam arra a napra garantált a kellemes élmény, melyet magammal tölthetek. Irigykedve nézegettem a benne szereplő dekoratív hölgyeket, társkereső hirdetéseket és amatőr rovatokat.Később mikor a gyermeki naivitásomat felváltotta az azóta is bennem eluralkodó gyanakvás és mindent megkérdőjelezés -rájöttem,hogy az esetek 90%-ban mindaz csak a férfiak ösztöneire ható ócska manipuláció volt! A képsorozatok profi pornófilmekből kerültek kiollózásra, olyan szívhezszóló kommentekkel, hogy tényleg könnyen beleeshetett az ember abba a hibába, hogy elhitte ha a szomszéd Erzsike nénire rákacsint, rögtön beinvitál egy vízvezetékszerelésre vagy tv-antenna beállításra. Számolatlanul küldözgettem az eleinte még valós hirdetőknek vélt leveleimet, de ezekre érdekes módon csupán 1-2 válasz érkezett, melyekben biztosítottak róla, hogy anyagi ellenszolgáltatás fejében már akár aznap találkozhatok velük.Bele sem merek gondolni az ország hány különböző pontján terjedtek szét a válaszleveleimben mellékletként küldött aktfotóim és hogy mi célt szolgáltattam ezekkel mások számára. A mai világban ez már természetesnek hat, hiszen boldog-boldogtalan kérés nélkül is mutogatja magát különböző platformokon, melyek aztán jóval szélesebb körben válnak láthatóvá.
 Kedvenc rovatom az újságban a méltán népszerű Franciaóra volt, ami végig megőrizte amatőr jellegét és reményt adott minden frusztrált férfinek, hogy pár fotó elkészülte közben az arra jelentkezett (szintén amatőr, de néha félprofi)lányok, asszonyok leszopják. Mindent egy lapra feltéve beadtam én is az igénylőlapomat és izgalommal telve lestem minden nap a postaládát. Egy hétre rá igyekezetem végre meghozta a gyümölcsét egy válaszlevél formájában, melyben pontos tájékoztatást kaptam a randi helyszínéről és idejéről. Bevéstem a naptáramba a jeles dátumot és vártam annak eljövetelét.
Pontosan érkeztem...azelőtt még sosem jártam a helyszínen, mikor lementem az alagsorba a szobák, díszletek, bútorok ismerősen köszöntek vissza, hiszen rengeteg fotósorozat készült már itt azelőtt. Négyen toporogtunk zavartan, de a lányok kilétét még nem fedték fel előttünk. Az addigi Franciaóra rovat hölgy szereplői a kifejezetten dekoratív, csinos és a még vállalható kategória között helyezkedtek el, így aggodalomra nem láttam okot. Minden részvevő elé toltak egy szerződést, amit átolvasás után alá is írtunk....itt lehetett kérni az arctakarásos opciót, amivel én éltem is. Szerencsére ekkor még nem borították testemet tetoválások, csupán 1-2 került rám és azok is a vádlimon éktelenkedtek...terveim szerint a letolt nadrágommal simán el tudom majd takarni őket és így évtizedekkel később sem fog senki rámismerni. A fotós fickó elejtett egy megjegyzést közben...miszerint duci lányok lesznek az ehavi szopó orgia főszereplői.
  Meg is érkezett a két nő, akik látva a kezdeti feszélyezettségünket, leszbi showval próbálták a vérünket felpezsdíteni....ehhez segítségül hívtak egy kb.40 cm hossz irgalmatlan barna színű műpéniszt, amivel felváltva megdolgozták egymás vagináját. Végül körbeálltuk a lányokat és a fotós közreműködésével, immár 5-en szopattuk őket. Orális technikájukban nem kellett csalódnom. Mindkét hölgy száját kipróbáltam, majd a számomra dekoratívabb mellett tettem le a voksomat...kezébe adtam a farkamat és ütemes szopatás közepette éreztem közeleg a finálém. Hagytam,hogy elintézzen, nem kaptam ki a kezéből, bár ha átvettem volna a farkam feletti irányítást, biztos,hogy az arcát terítettem volna be, ezzel szemben a görögdinnye méretű dudáira fejte le a pöcsöm tartalmát. Utána még kedvesen lenyalogatta az ondótól csöpögő makkomat, majd hagytam kibontakozni a következő tüzért. Mikor mindannyian kiürültünk, a lányok még pózolgattak spermától fénylő arccal, volt snowballozás meg pinaujjazás levezetésként.
  A hab a tortán, pedig az, hogy vagy a felfokozott lelki állapotom miatt kerülte el a figyelmemet vagy csak nem szerették volna ezt kihangsúlyozni....de nem csupán fotók készültek....hanem a komplett jelenet rögzítve lett...úgyhogy nesze neked arckitakarás! De szerencsére az esélye, hogy bárki megtalálja ezt a videót és azon fel is ismerjen, roppant csekély!
Szólj hozzá elsőként!
Húgyfürdő a szexklubban
Lehet páran emlékeztek még a strandon történt eseményekre...nos, aznap még nem értek véget a prűd emberek megbotránkoztatására tett kísérleteink. Az akkor pár hete megismert hölgyemény unszolására, elvittem őt az általam már sokat emlegetett klubba. Mivel tisztában voltam az aznap esti programmal( éppen egy újabb tesztalany felavatását szorgalmazta a vezetőség, aki azelőtt sosem volt még gangbang buli középpontjában, legalábbis ezen a helyen...mellesleg a leányzó pornózott is, így a vizit előtt természetesen belepillantottam a munkásságába, mivel nekem a neve nem sokat mondott) így nem esett nehezemre elkísérnem őt. Előtte felugrottunk hozzá, hogy átöltözzön...közben a lelkére kötöttem, hogy igyekezzen, mert nem szeretném lekésni a kezdést. Aki már mondott hasonlót nőnek, az gondolom kitalálja, hogy sikerült a ruha és cipő kiválasztásával olyannyira elhúzni az időt, hogy a klubba érve már bosszankodva kellett tudomásul vennem, hogy a többség már túl is volt az újonc beavatásán...kellően fel is húztam ezen magamat és elhatároztam, hogy ezért meg fogom büntetni, mégpedig úgy, hogy hanyagolni fogom őt szexuálisan. Ezért el is kezdtem italozni, mert úgy jóval könnyebben képes vagyok kivitelezni az ilyesmit. Közben persze a főszereplő hölgy a terem közepére kihúzott díványon folyamatosan tette a dolgát és rendre végezte ki az előtte felsorakozott udvarlókat. Mellesleg roppant szemrevaló fiatal kiscsaj (Sarah Cute ) volt, talán eddig ő volt az addig általam látott látványelemek közül a legfeltűnőbb jelenség.
Partnerem közben megkért, hogy vezessem körbe majd a mellékhelység után érdeklődött. Én készségesen irányt mutattam neki, sőt még a fülkébe is bekísértem őt...ott a strandon megkezdett vizijátékokat folytatva, most a félig elfogyaszott vodka - narancsos poharamat töltötte színültig...meg kell mondjam szívesebben ittam ezt a hígított verziót, mivel amúgy is utálom az alkoholt, de ilyen fellazított változatban kifejezetten kedvemre való volt. Nekem lassan kezdett a fejembe szállni a vodkás - hutyos koktél, de hű maradtam fogadalmamhoz és minden felém irányuló törekvését elhárítottam. Ellenben felbukkant benne a vágy, hogy szeretné kipróbálni a pisaszex passzív oldalát is. Mivel nem a strandon voltunk, így a gátlástalanságom ellenére sem mertem volna megkockáztatni, hogy az egyik fülkébe bezárkózva lebrúzoljam....ám az egyik ismerősöm, aki amúgy törzstag ott és jól ismeri a vezetőséget, biztosított afelől, hogy semmi akadálya nincs ennek, hiszen ezért vannak a takarítók. Így esett meg, hogy végül 3 - an zárkóztunk be az egyik lyukmentes kabinba, amibe a leányzó is beleegyzett...viszont csak nyaktól lefelé szabadott őt meggyalázni, de ezt betudtam a kezdők bátortalanságának. Tehát mindhárman ledobtuk a ruhánkat, a nőstény elénk térdelt és mi teljesítettük óhaját. Csodás látványt nyújtott, ahogy a két vízsugár néhol egymást keresztezve érte pisaszűz testét. Mikor mindketten végeztünk, a hútysógor megkérdezte, hogy ráélvezhet-e a seggére és mivel neki ez nem volt ellenére, alig másfél perccel később már egy adag ondó is vígan csordogált strandpartnerem alvázáról. Persze a leányzó - biztosítva a kölcsönösség szentségét - mindkettőnket arconvizelt és elégedetten kortyolgathattuk zamatos pisáját.
Mikor kijöttünk a kabinból, egy hatalmas vizelettócsa látványa fogadott bennünket, ami az ajtó alatt folyt ki a folyosóra és terült szét elég nagy felületen. Természetesen egy ilyen helyen ebben nincsen semmi kivetnivaló, hamar jött is egy fickó egy felmosóvödörrel, mi pedig seggpucéran slattyogtunk fel a hátsó részen elhelyezkedő személyzeti zuhanyzóig.
Szólj hozzá elsőként!
Kalandom a spriccelő pinával
Ahogy kitárta az ajtót, azzal a mozdulattal már rántott is be az előszobába, ajkait az enyéimre tapasztotta és vad, szégyentelen smárolásba kezdtünk. Tenyeremet a seggére helyeztem és ekkor tűnt fel, hogy alul mezítelen....majd mikor lélegzetvételnyi időt engedélyezett...akkor láttam, hogy felül is...csak egy tűsarkú szandál képviselte rajta az "úgymond" öltözéket. (Fene sem gondolta volna, hogy ennyire figyelt mikor ezt megelőzően kiveséztük egymás szexuális szokásait!)
  Feltett szándéka volt, hogy már az előszobában megbaszatja magát, de én nem találtam erre alkalmas helyet, így a seggét csapkodva betessékeltem a hálószobába majd még időt is hagyott, hogy levetkőzzem és gondosan összehajtogassam az élére vasalt nadrágomat.(Persze iyenkor még a gombok kioldása is hosszú perceknek tűnnek!)
  Hogy ne eresszem magam újfent bő lére, így a baszós részt kihagyom....szóval éppen nyalom a rojtosra kúrt, tócsnis pináját, közben egyik ujjamat még fel is dugom a lukába miközben ő meg a csiklóját veri veszettül, de olyan intenzitással, hogy attól féltem még orrba is basz véletlen!
Ám erre nem került sor, mert hangosan felnyüszített, alteste görcsbe rándult és vagy fél liter pinalét fröcskölt a pofámba. De tényleg, mintha egy lavórnyi meleg teával öntöttek volna le, ment az orromba, szemembe, számba, hajam...ja, oda nem....de még a fülembe is jutott. Utoljára kiskoromban kerültem hasonló fulladásközeli állapotba, mikor a stégről úszógumi nélkül ugrottam az Omszki-tóba és a fejem felett azonnal összecsaptak a hullámok. Akkor halálközeli élményem volt, most viszont kifejezetten izgatólag hatott rám a pillanatnyi oxigénmegvonás. Azt persze mondanom sem kell, hogy ami a számba került, azt ösztönszerűen be is nyeltem egy kurva nagy kortyban. Még időm sem maradt fellélegezni és kiélvezni az ízeket, mikoris a csaj megfogta a fejem és durván belenyomta az arcom a csatakos pinájába. Ekkor már tényleg levegő után kapkodtam, de még ez sem érdekelte...már-már azt hittem fel akarja nyomni a fejemet a picsájába, hogy aztán alaposan körülnézhessek odabent! Mikor lenyugodott végre, rámnézett elhomályosodó tekintettel és mosolyogva szétkente az arcomon örömnedvét...két ujját pedig bedugta a számba, ezzel jelezve a lenyalatási szándékát. Hát lenyaltam én mindent még a lepedőről is felszürcsöltem, amit lehetett, mire kedvesen meg is dicsért. Majd a megbeszéltek szerint a fürdőszoba felé vettük az irányt...bár utólag belegondolva ezek után akár ott az ágyban is lepisálhatott volna. 
  Miközben rákészült az ürítésre én a combján lefolyt nedveket nyalogattam és izgatottan vártam az újabb fürdési lehetőséget...ekkor ismét a számba nyúlt, szétfeszítette az állkapcsomat...majd olyasmit tett ez a perverz spriccelő pina, amit azelőtt csak én tettem a partnereimmel! Arcon köpött, majd azon nyomban lekevert két pofont is...a döbbenettől és meglepettségtől szólni sem tudtam...de lehetőséget sem adott rá, mert pinájából elkezdte leengedni a fáradt olajat. Megfogta a fejemet és nem hagyta, hogy elhúzzam a számat...mikor látta, hogy megtelt és folyik ki oldalt, befogta az orrom ezáltal kényszerítve, hogy ismét nyeljek egy nagyot. Közben behunyt szemmel éreztem, hogy arcomat elárassza meleg vizeletével, majd mikor elapadt végre, ismét erőszakot alkalmazva belenyomta arcomat a hugyos pinájába. Finoman ám ellentmondást nem tűrve szólított fel, hogy nyaljam tisztára, miközben újabb két pofonnal lettem gazdagabb. Természetesen ez cseppet sem esett nehezemre, de ez a megjátszott erőszak még jobban megdobta az adrenalinszintemet...mikor pedig végeztem a reám kiszabott feladattal, tisztelettudóan megköszöntem a lehetőséget és jutalmul kaptam még egy szájrapuszit is! Azóta izgat az ilyesfajta alázás!
Szólj hozzá elsőként!
A tökéletes pisaszex
Meglett koromnak (meg a fizetőképességemnek) köszönhetően már számtalan lánnyal, hölggyel, asszonnyal lehutyoztattam magamat, de olyan igazi tűzoltóslagszerűen kirobbanó arconfröcsögő, a levegővételt csak hatalmas nyelések mellett biztosító vizeletcunamit még nem igazán kaptam az arcomba. A legutóbbi fizetős szolgáltató például szégyenszemre max. egy felesnyit tudott kipréselni magából, pedig az action előtti érdekegyeztető telefonbeszélgetés közben felhívtam a figyelmét a megfelelő folyadékbevitelre. Én ha tehetném, be is vezetném a pisaszexnél a mennyiség utáni díjazást....így a gésáknak is érdekük származna belőle és valóban felkészülten várnák az arra nyitott, igényes úriembereket!
  Két hetes otthon töltött szabadságom idejére lebeszéltem egy találkát egy ismerősömmel (vele voltam 2 éve strandon) és elhatároztam, hogy minden eddiginél nagyobb volumenű pisaátadásra fogom kényszeríteni. Persze, alapvetően már tájékoztattam őt előre, hogy mit is szeretnék, de hogy biztos legyek célom elérésében, így kicsit még manipulálnom kellett. A megbeszélt érkezésem időpontja előtt 40 perccel elkezdett szénsavmentes vizet fogyasztani és míg én közeledtem a megadott címhez, 3-4-szer is érdeklődött, hogy merre járok, mert már ideje lenne lecsapolni a hútyhólyagját. Én persze rendre azt válaszoltam neki, hogy 2 perc és ott vagyok, de igazából már a 3. hívása után ott ácsorogtam a kapuja előtt. Végül az 5. és egyben legkétségbeesettebb üzenete után - amiben azt írta, hogy nem bírja tovább és megindult a fürdőszoba felé - benyomtam a csengőjét. Bejutottam az udvarba és a lakásajtót kitárva már ott várt türelmetlenül, kínosan feszengő arckifejezéssel. Ahogy odaértem azonnal rámszólt, hogy vetkőzzek, mire én fél perc alatt ledobáltam a ruháimat és már feküdtem is be a kádba.
 Elhelyezkedtünk a legideális pozícióba, ami ennél a felállásnál kivitelezhető, majd max. 2 mp-es várakozást követően akkora adag hútycunamit kaptam a pofámba, hogy majd levitte a fejemet a nyakamról. Nem hiába várakoztattam ennyi ideig tesztalanyomat...ha a művelet megkezdésekor bedugtam volna a kádat, a légyott végére tuti, hogy bokáig is ért volna a folyadékszint (persze ezt 3-4 alkalommal még megismételtük az ottlétem alatt), pedig még ittam is belőle, amennyit csak tudtam...
  Az esetről végre sikerült jó minőségű felvételt is készíteni, így bármikor feleleveníthetem eme csodás élményt!
11 hozzászólás
Análkurva
Még süldőkoromban, mikor már annyira belevetettem magam az erkölcsi fertő mocsarába (hála a beteljesületlen szerelmeknek és állandó kikosarazásoknak),hogy csak a pornó volt képes élvezettel szolgálni számomra és emiatt aztán egyre szélsőségesebb és elítélendőbb dolgok kezdték megmozgatni a fantáziámat, találtam rá a kedvenc szexpartnerkereső oldalamon egy Análkurva nicknevű hölgyre.
  Szokatlanul készségesen válaszolgatott a kérdéseimre, pedig nem a Türelmi Zónában volt regisztrálva, ráadásul már a beszélgetésünk első negyed órájában elárasztott a cenzúrázatlan fotóival. Hát ott aztán megmutatott mindent, még gecivel az arcán és fasszal a szájában is pózolgatott, ezért joggal hittem, hogy lesz itt valami turpisság. Volt is, mégpedig mikor már kellően felajzott és felajánlkozott, tapintatosan megkérdezte, hogy fizetni is hajlandó volnék-e mindezekért. Akkor még nem találkoztam egy ilyen szinten mocskosul perverz és mindenre kapható ribanccal, így aztán rábólintottam a még akkoriban is hatalmas összegnek számító (több évtizede) 30 ezres órabér kifizetésére. Mellesleg akkor 42 évesnek hirdette magát, szilikonmelle és igazán vonzó, remekül karbantartott, azaz huszonéveseket megszégyenítő alakjával tökéletesen ellensúlyozta a kiélt, igazi kőkemény üzletaszony fejét. A szokásos etikettet követve lehetőségek egész tárházát ajánlotta fel számomra, olyanokat melyekről addig csak álmodoztam a hardcore pornófilmek szakszerű tanulmányozása közben.
  Kocsiba pattant és egy óra múlva már nyitottam is neki az ajtót. A kölcsönzési díj átvétele után bezárkózott a fürdőszobába, melyben hosszú, szinte óráknak tűnő percek alatt a kívánalmaimnak megfelelő dresscode-ba vedlett át. Az elmaradhatatlan, elől nyitott tűsarkú mellett csupán egy leopárdmintás bikinit viselt, hozzá egy mintázatában tökéletesen passzoló, puha, selymes szőrméjű nyakörvet, melynek végéhez egy mintegy másfél méteres pórázt csatlakoztatott. Ennek végét azonnal a kezembe helyezte, ezzel jelezve, hogy indulhat az akció.
  Illedelmesen bevezettem a szobába, kecses léptekkel követett, erélyesen kopogó tűsarkúja szinte robbanásig pumpálta bennem az adrenalin-tesztoszterin kombót. Mindezt olyan bódító parfümfelhővel övezve, hogy már az illatától elaléltam és egyben bevadultam. Megragadtam a nyakát és rálöktem az ágyra. A forgatókönyv első jelenete nálam mindig is a pina feltérképezését jelentette. Ekkor is emígyen tettem és lerángattam róla a bársonytapintású bugyit...mielőtt odébbhajítottam volna, mélyen beleszippantottam és szinte feldugtam az orromba. Pinája minden szempontból tökéletes volt ízre, illatra, formára akárcsak egy 16 évesé. Mikor már az orrom is telement a nedvével, a pórázt megragadva az ágy szélére rángattam, letoltam a nadrágomat és ellentmondást nem tűrve szopattam a férjezett hobbikhurvát. Haja elég rövidre volt nyírva, így abba belekapaszkodni képtelenség volt, így egyszerűen csak rászorítottam a tarkójánál fogva a faszomra és hosszú másodpercekig rajta is hagytam, hogy fulladozhasson kedvére. Mikor levegő után kapkodva, öklendezve kiszabadult a szorításomból, természetszerűleg annak rendje és módja szerint fel is pofoztam....jelezve, hogy ez cseppet sincs ellenére még a száját is nagyra nyitotta és esdeklően kidugta a nyelvét....nyilván arcon is köptem, ahogy az ilyenkor minden esetben elvárható egy jólnevelt úriembertől, majd a nyáltól és könnytől fénylő fejét ismét ráhúztam magamra. Természetesen nem csupán a tenyerem csattant jópárszor az arcán, de a hímtagommal is többször felpofoztam, sőt egyszer még a fülébe is igyekeztem a makkomat beletunkolni.
  Csatakosra nyalt lukában fület gyönyörködtetően cuppogott a nyálával bevont faszom és miközben a heréim csattogtak a combjai közt, igyekeztük egymást még változatos nyelvi eszközökkel is hergelni. A "szétbaszom a pinád, te mocskos kurva" felszólításra érkező "bassz tele gecivel, te állat" replika jelezte, hogy teljes harmóniában haladunk a beteljesülés felé.
  Az órás szolgáltatás vége felé járván kihátráltam a vörösen lüktető kéjbarlangból, a póráznál fogva térdre parancsoltam és megkezdtem a mindent megsemmisítő hadműveletet. Ez a romlott kurva még ekkor sem tudta befogni a száját, (persze nem is hagytam neki) de olyan pimaszul parancsoló hangnemben kezdte követelni tőlem a gecimet, hogy kénytelen voltam ismét pár pofonnal észhez téríteni és néha a nyakát is meg kellett szorongatnom, hogy el ne felejtse már, hogy kinek a tulajdonát képezi. Mikor már nyálam sem maradt, amit az arcára küldhettem volna, végre ráeresztettem azt, ami partnerem jutalma volt alázatos viselkedéséért. Élveteg fején végigfolyt a pár napig tartogatott ondókészletem, de a szájába is juttattam belőle, amiből aztán kérés nélkül is nyelt...a kielégült faszomat végighúzgáltam az arcán, lenyomtam a torkán is,hogy a maradék gecitől se fosszam meg, majd legvégén, hogy teljes legyen az öröm, belekentem a hajába.
  Bármilyen hihetetlen is, de seggbedugásra nem került sor ( egyéb okokból kifolyólag ) de ami ennél is furább lehet számotokra, hogy le se hutyoztam.....de ahogy a poszt elején írtam is....nagyon fiatal voltam és még csak a szárnyaimat bontogattam ilyen téren, tehát még nem tartozott az elmaradhatatlan kategóriába, ahogy aztán később az lett...
  Nem csupán maga az átélt izgalom, ami felejthetetlenné tette számomra ezt a jeles napot ( ekkor döbbentem rá, hogy rengeteg nő imádja az itt leírt bánásmódot, a megalázást, a szexuális tárgyként való használatot ) hanem a később az ágy mögött megtalált nyakörve is garantálta, hogy soha ne feledkezzek meg életem eme meghatározó szexuális élményéről!
4 hozzászólás
Egy pisiszűz beavatása
A hobbikurvámnál tett második látogatásom alkalmával kezdtem neki ecsetelni a pisaszex örömeit, mely olyannyira magával ragadta, hogy megkért pisiljek a szájába. Mivel már aktus után voltunk és elég folyadékot is fogyasztottam, így nem láttam ennek semmi akadályát. Bementünk a fürdőszobába, elhelyezkedett a zuhanykabinban és engedelmesen tátott szájjal, esdeklően nézett fel rám. A kezdeti lelkesedésemet ekkor felváltotta az erekció általi izgalom és azt vettem észre, hogy lassan elkezd merevedni az nyelve hegyétől mindössze pár centire tartott péniszem. Műsorváltozásra hivatkozván, felkínáltam neki még egy adag kantejet, mely természetesen nem volt ellenére. Két percen belül már ott is ragyogott a frissen fejt gecim az arcán, ajkain, majd hogy teljes legyen az élmény még a hajába is beletöröltem a makkomat, majd koncentrációs készségemet bevetve, a még teljesen erektált farkamból elkezdett zubogni a pisa, melynek célállomásaként a partnerem szája volt megjelölve. Az első korty megízlelése után az arcát vettem célba és szépen lemostam róla a komótosan rajta csöpögő ondót, majd a haját is eláztattam a húgyommal....csodás látványt nyújtott a gecitől, pisától megalázott ribanc és mielőtt lehajoltam volna hozzá, hogy forró ajkait lágy csókokkal borítsam, még arcon is köptem és amit csak tudtam szétcsapkodtam rajta a farkammal. 3-4 gyengéd pofon után pedig egymásba fonódva feküdtünk végig a vizelettől csatakos zuhanytálcán.
Szólj hozzá elsőként!
Szex egy pornószínésznővel
 Teljes alakos fotói mellett az arca mindig takarásban volt. Ez persze mindig megkondítja bennem a vészharangot, de chatelés közben meggyőzött, hogy számára ez szükségszerű, így lefoglaltam nála másnapra egy időpontot. Ilyet sem tettem még, hogy a kontrollálhatatlan, kielégülésre szoruló vágyaim csillapítását ne azonnal orvosoljam, de az illusztrációi egy számomra minden szempontból ideális külsővel megáldott hölgyet mutattak. Mintha csak a forgatás megkezdése előtt készült werkfilm jeleneteiből ollózták volna ki a kockákat.
Élőben teljesen lenyűgözött: az ajtóban egy magas ( 175 cm...ezt még az adatlapján olvastam, ezért tudom ennyire pontosan ) fekete, hosszú, egyenes szálú hajú, igézően zöldeskék szemű, karcsú (de mégis "vanmitfognirajta" típus ), illatozó parfümfelhőbe burkolózott, ruganyos testű, kedves mosolyú hölgyemény fogadott. Akkor még a 30-at alulról közelítette, de én 25-26-nak tippeltem volna, a szolid sminknek köszönhetően...üvegtalpú, tűsarkú cipője megtette a hatását és hirtelen aprócskának éreztem magamat mellette, mivel pár centire fölém tornyosult, mintegy domináns jelleget ontva magából. Csábító mozdulattal beinvitált, ásványvízzel kínált...a félhomály miatt eddig fel sem tűnt, hogy a lábbelin kívül semmi mást nem viselt...hiába, nem tudtam levenni az arcáról a tekintetemet! Aztán meg a fénylő, csupaszra borotvált, epekedő sunájáról. A meglepően kellemes fogadtatás olyan biztonságérzetet keltett bennem, hogy egy időre el is feledkeztem arról a fura érzésről, hogy valahonnan ismerős nekem ez a dög!
A két menet közti intervallumot érdekfeszítő beszélgetéssel hidaltuk át, mikor én lopva megjegyeztem, mennyire hasonlít XY ( ismert, magyar pornószínésznő )....persze ekkor már motoszkált bennem a gyanú, hogy honnan lehet ismerős, ezért igyekeztem a reakcióját alaposan feltérképezni. Mikor a válaszként nem az érkezett,hogy "Ki az a XY? ( már tudtam, hogy a sejtésem helytálló!
A tetoválás pedig nem hazudik, így első dolgom volt mikor hazaértem, hogy lecsekkoltam a hóbaglyos - zászlós - nemtucat motívumot, majd ennek fényében büszkén vettem tudomásul, hogy egy világszerte elismert többszörösen AVN díjjal kitüntetett pornószínésznő muffját térképezhettem fel potom pénzért....sőt egy darabot (adagot) még magáévá is tett belőlem, mely nyomtalanul tűnt el legendás, sokat tapasztalt torkában! 
Szólj hozzá elsőként!
Lebukás
- Te megbasztad a barátnőmet! - ezzel szembesített a vonal túlsó végéről a hang egy számomra ismeretlen számról, mikor kíváncsian lenyomtam a hívásfogadó gombot a telefonomon.
  Első reakcióm erre az volt, hogy megkértem őt, írja már le pontosan kiről van szó, esetleg a nevét árulja el a hölgynek (bár ez utóbbi információ nem garantálta, hogy közelebb vitt volna a megoldáshoz) Persze azért ebben a felszólításomban volt bőven irónia, hiszen természetesen tudtam, hogy kinek a párja talált be. Egyrészt egy évben maximum 3-4 alkalommal szexszelek és ezek közül a legtöbb partnerem fizetős szolgáltató (akinek ugye nagy valószínűséggel nem fog letámadni senkije....hiszen mindig fizetek!) másrészt a hívást megelőző hétvégén látogatott meg egy önszántából felajánlkozó leány, így még frissen élt bennem az emlék az életemben először bekövetkezett gumi nélküli koituszról.
  Végül sikerült értékelhető személyleírást adnia az általa mérhetetlenül imádott illetőről, én pedig mély megbánással (fenéket, valójában büszke voltam magamra!) hangomban biztosítottam róla, hogy fogalmam sem volt róla, hogy párkapcsolatban él. ( Valójában még a kúrás előtt mesélte, hogy van valakije) Még egy ideig beszélgettünk, kifejeztem iránta sajnálatomat és azt is megígértem neki, amennyiben újra keresne a lány, vissza fogom utasítani. Amúgy többet már nem keresett, bár megbeszéltük, hogy beszervezek számára még egy fickót, mivel szerette volna kipróbálni két fasszal is, de mivel kiderült a félrelépése, így gondolom erről inkább le is mondott végül.
  Olyannyira meggyőzően biztosítottam őt a bűnbánásomról, hogy a végén még ő kért bocsánatot, majd elköszöntünk egymástól miközben magamban elgondolkoztam, hogy hány meg hány önmagát leszbikusnak kikiáltó lány vágyik titokban a faszra, miközben otthon áltatja a párját, hogy az ollózás van olyan jó, mint a baszás!
Szólj hozzá elsőként!
Pisaszex a strandon
Egyszer egy ismerősöm (nőnemű) strandra invitált mondván, hogy ott lehet a legegyszerűbben áldozni a pisaszex oltárán, sőt még azt is megígérte, hogy beszervez nekem 1-2 pisis csajt (ja persze, már akkor tudtam, hogy a nők is képesek lehazudni a csillagokat a szexért!) Utoljára általános iskolás koromban voltam strandon, úgyhogy csak homályos emlékeim voltak különböző hőfokú medencékről, hekk-palacsinta-jégkása triumvirátusról és rákvörösre égett vállakról...no meg félpucér női testek látványáról. Mivel iszonyat hőség tombolt és szívesen legeltettem volna a szemem félmeztelen dekoratív hölgyeken, így rábólintottam. A kellemes pancsolás és zabálás után gondoltuk a tettek mezejére lépünk és körbejártuk a strandot ideális helyszínt keresve...már 2x átnéztünk minden lehetséges területet, de nem leltünk teljesen elzárt, diszkrét tetthelyre....ekkor az épület felé vettük az irányt (Palatinus strand volt) és egy hirtelen ötlettől vezérelve a női mosdót javasoltam húgyhólyag ürítése céljából. Kivárva az alkalmas pillanatot, mikor nem tartózkodott bent senki, beslattyogtunk az egyik fülkébe és magunkra zártuk....én már térdeltem is a pina alá,tátott szájjal....szerencsére a hölgy eléggé tele volt és régen is brúzolt, így nem okozott neki gondot,hogy teljesen összepisáljon! Mikor kipaszírozta az utolsó cseppeket is én gondosan tisztára nyaltam majd mint, akik jól végezték dolgukat kijöttünk a fülkéből. Az előtérben tartózkodó fiatal lánykák persze értetlenül néztek ránk, de azt ők sem sejthették, hogy akkor ott nem a medence klórozott vize csöpögött rólam! Hát ez volt az első Pisswalkos élményem...remélem lesz még hasonló!
Szólj hozzá elsőként!
Hobbiribanc
Egy átdorbézolt éjszaka utáni reggelen brutális merevedéssel ébredtem, ezért azonnal kedvenc szexpartnerkeresőmre kattintottam és kerestem a számomra megnyugvást hozó potenciális, azaz fizetős hölgyeket. Egy akkor frissen regisztrált tagra lettem figyelmes, akinek bemutatkozója azonnal kitűnt a többi közül. A szókimondó stílusa és a telefonszám nélküli hirdetése (annak ellenére, hogy a Türelmi zónába volt regisztrálva) arra engedett következtetni, hogy nem futószalagon szopja végig vendégei faszát. Megnyitottam felé a kommunikációs csatornámat és pár perccel később már Skypon videócsevegtünk. Elmondása szerint alig pár napja kurválkodott csak, azt is hobbiszinten....azaz kizárólag szimpátia alapján engedte be a kuncsaftjait az intim testréseibe. Ezért is érezte szükségét a videóhívásnak, valamint, hogy egyeztethessük a vágyainkat. Fél órával később már jelezte is felém, hogy akár indulhatok is hozzá....ráadásul a szomszédos kerületben volt a székhelye. Mintha a kurva Isten is nekem teremtette volna!
Másfél órával később az izgalomtól remegve és felfokozott szexuális vággyal már az ajtaja előtt vártam bebocsájtásra. Fekete, sokat sejtető selyemruhában és természetesen tűsarkú szandálban nyitott nekem ajtót. 30-as éveinek közepén járhatott, karcsú teste, mozdulatai, mimikája szinte üvöltött az szemérmetlen közeledésért, de ezt is már jó előre letisztáztuk, mi az amit szabad és mi tabu. Azért nem rohantam azonnal le, mivel még szeretett volna személyesen is pár szót váltani velem....persze látta rajtam, hogy már nagyon nehezen bírom türtőztetni magam, pedig igyekeztem ezt palástolni....ellenben ez imponált neki! Beszélgetésünk közben még húzta is az agyamat, szándékosan egyre többet mutatott a combjaiból, néha még fedetlen szeméremtestét is megvillantotta előttem. Mikor aztán egyértelmű jelét adta, hogy elég volt a bájcsevegésből odaléptem hozzá, felhajtottam a ruháját és azonnal az ölébe fúrtam a fejemet. Úgy szétnyaltam tükörsima pináját, mintha már évek óta sunamegvonásra lettem volna ítélve. Mikor éreztem, hogy az erekció miatt muszáj végre napvilágra engednem a nadrágomban ágaskodó péniszem, felálltam, bokára eresztettem a gatyámat és habozás nélkül a szájába tömtem (nem a gatyámat,nyugi!). Nem ellenkezett, azonnal mohón szopni kezdett én meg közben kiszabadítottam a melleit és azokat kezdtem gyömöszölni. Elmondása szerint nem sok férfi volt addig az életében és tapasztalattal sem rendelkezett...csupán az ösztöne és ki nem élt vágyai hajtották. Ennek ellenére olyan bőnyállal cumizott és olyan beleéléssel, lelkesedéssel, hogy ki kellett bújnom a ruháimból, mert nem akartam, hogy átázzanak. Gyorsan beinvitált a hálószobába, ahol egy mozdulattal megszabadult a selyemköntösétől én pedig a többi feleslegessé vált hacukámtól. Rálöktem az ágyra, megfordítottam, hogy feje lelógjon és a reakciójára sem figyelve már el is tüntettem szájában a farkamat...golyóim az orrának nyomódtak, levegőt szinte alig kapott, de megalázkodó tekintetéből nem olvastam ki felháborodást vagy félelmet. Mikor fulladozva jelzett a kezével, hagytam neki egy kis szusszanásnyi időt....mire zihálva elnézést kérve tőlem, már kérte is vissza a farkamat. A következő ötletet nem saját kútfőből merítettem...ő kért meg, hogy üljek a szájára, hogy kinyalhassa az ánuszom. Azóta is egyik kedvenc pózom ez! Nem finoman, gyengéden, érzékien hanem vadállatias módon szinte a nyelvével megerőszakolva, kezeivel jól széthúzva a farpofáimat, olyan mélyre próbált benyalni, hogy már én éreztem kissé kellemetlenül magam.
Előkerült végre az óvszer is és pár mp-el később már a lucskos pinájában sikamikáltam, seggét csapkodtam és obszcén jelzőkkel illettem...válaszul ő is hasonló hangnemben és stílusban felelve tüzelte fel még jobban állatias ösztöneimet. Haját téptem, melleit markolásztam, fülébe lihegve elhordtam mindenféle mocskos ribancnak, mire esdeklően megkért, hogy köpjem arcon. Megtettem, majd az állánál fogva magam felé húzva még a szájába is csurgattam. Hálásan megköszönte én pedig jutalmul megpofoztam.
Mindketten teljes extázisban haladtunk a romlottság és bujaság ösvényein, majd kifejezve spermanyelési szándékát, kihúztam belőle az ondótól lüktető farkamat, hajánál fogva magam elé rángattam és még egyszer alaposan szájbabasztam. Mikor újfent arcon köptem, megnyalta a száját és ezúttal ő sem maradt válasz nélkül. Köpködött a mellkasomra, de az arcomig nem ért el, ezért közelebb hajoltam hozzá. Nem hittem, hogy lehet még ezt az extázist fokozni, de rácáfolt a ribanc. Mikor arcon köpött, felpofoztam és éreztem itt az ideje, hogy beterítsem az arcát a napokig bennem tartalékolódott örökítő anyaggal. Rákészültem, hajánál fogva stabilizáltam fejének pozicióját és útjára engedtem a gecilávát. Arca már előtte is nyáltól ázott, csöpögött, de azért még így is sikerült látványosra sminkelnem a szuka pofiját. Csak a rend kedvéért utasítottam a tisztáranyalogatásra, de azért a hajába töröltem, amit csak tudtam. Pihegve rogytam az ágyra, mialatt ő még mindig az arcát beterítő gecit kenegette magán és nyalogatta az ujjairól. Mikor aztán mellém feküdt, odahajoltam hozzá és forró csókkal tapasztottam be ajkait...vadul smároltunk, éreztem rajta a saját nedvemet és amit lenyalogattam a homlokáról azt egyből a rendeltetésszerű helyére csorgattam. Mikor ezt lenyelte úgy éreztem újra kiérdemelte, hogy hálámat csókkal fejezzem ki.
Mire zihálásunk csillapodott és újra képesek voltunk emberekhez illően kommunikálni, jeleztem felé, hogy szívesen meglátogatnám máskor is....viszont most mennem kell, mivel indulás előtt egy falatot sem ettem és szinte az ájulás szélére kerültem. Felajánlotta, hogy maradjak még és rendeljünk pizzát! Nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, de csak erősködött és biztosított róla, hogy örülne ha maradnék még. Így történt az, hogy egy ilyen maratoni szexcsata után (kb 4 órát tartózkodtam a lakásában, beszélgetéssel, szexszel és pizzaevéssel együtt) 12k-t fizettem mindössze...és még a pizzát is ebből a lóvéból fedezte!
Szólj hozzá elsőként!
Bukkake party
...szívem a torkomban dobogott az izgalomtól, mikor felmentem a lépcsőn.Megálltam az ajtó előtt, majd a csöngetés után bebocsátást nyertem. Pontosan érkeztem, pont amiatt aggódtam kicsit, nehogy elkezdjék nélkülem. Ám belépve a garzonlakásba azonnal felmértem a helyzetet. A hölgy pucéran egy szál bugyiban ült a földön, két fickó a kanapén ücsörgött kissé feszélyezve, egy pedig az ablak mellett üdítőt kortyolgatott. Mint később megtudtam, (a 4. férfi) aki beengedett, a bérnőstény barátja, stricije, élettársa (kinek mely fogalom a szimpatikusabb) volt és persze a fő szervező. Ohh, mióta is ért bennem a gondolat, hogy én is részt vehessek végre egy bukkake partyn!
Ja, hát persze tudom....mikor jó másfél évtizeddel ezelőtt rábukkantam egy igen bájos jelenetre a minden nap éjfél után beinduló Private Gold csatornán. Itt egy izgatóan naiv szőke leányzót fürdetett meg ondóban egy 8 tagú motoros banda és ez ott akkor egy életreszóló élményt jelentett...tudtam, hogy ilyesmiben nekem is részt kell vennem egyszer! 
Már mindenki ruha nélkül várta a kezdést...egy gyors üdvözlés (nem kézfogás volt) után, rekordidő alatt váltam meg a ruháimtól, majd a pénzmozgást követően felsorakoztunk a hölgy előtt...jobban mondva körbevettük. Az esemény szervezője ismertette a szabályokat, ami nem sok lehetőséget biztosított számunkra, de elsőre és ennyi pénzért nekem megfelelt...azaz csöcsfogdosás, szopás (a hölgy részéről!) és arcra,- szájbaspriccelés. Pinát nem mutatott, bugyija végig rajta maradt. Szigorúan betartva a sorrendet jobbról - balra haladt és 3-4 perces cumi után tért a következő ügyfélre...én pont középre kerültem, azaz 3.voltam a sorban. Persze izgatottam vártam mikor kerülök végre én a szájába, közben vertem a faszom, mi mást tehettem volna? Mikor rám került a sor, már léptem is közelebb hozzá vággyal telítve....mikor megcsörrent a telefonja. Bocsánatkérően rámnézett majd felvette. Egy újabb kuncsaft jelentkezett be, kinek készségesen adott rövid útbaigazítást, majd ismét visszatért rendeltetésszerű pozíciójába...de végre már az én pöcsöm volt, amin csámcsogott....hát a technikája nem volt az igazi és a fejét sem szabadott erélyesen ráhúzni, így megpróbáltam enyhe csípőmozgással rásegíteni....3-4 perc után átfordult a következő faszra, majd az utolsóra, utána pedig kezdte elölről a kört. Na, kivártam a soromat, gondoltam most kicsit variálok és kézbe véve farkamat már nyomtam is a szájába újfent........mikor megcsörrent a telefonja! Kezdtem a Kész átverés showban érezni magam és idegesen körbefordultam kamerákat keresve. Ugyanaz a fószer hívta, újabb útmutatásért esedezve, de végül a szolgáltató is megunta a bénázását, közölte vele, hogy már elkezdődött a zsúr és nincs szüksége új beszállóra. Mivel az ideg kezdett bennem egyre nőni, ez megmutatkozott rajtam a későbbiekben is, úgyhogy ahogy letette a mobilt már toltam is a szájába nyáltól és előnedvtől csillogó pélómat. Érdekességképpen megjegyezném,hogy 2 delikvens is óvszerban hagyta csak,hogy a péniszéhez érjen a hölgy.
No, eljött a 3. kör...tudtuk ez lesz a végjáték! Az első férfi orgazmusa frenetikusra sikeredett...ahogy érezte,hogy spriccelni kezd, kihúzta a ribanc szájából és egy hangos horkantás kíséretében útjára engedte az utódokat....ám ami abból a faszból feltört és ahogyan, az pornófilmbe illő jelenetekkel vetekedett...először is az első adag túlívelt a szuka fején és egyenesen felém tartott (kb szembe álltam vele) Ilyen villámgyorsan még kés elől sem hajoltam el, de megkönnyebülten hallottam aztán a földre cuppanó matériát, bár arra mérget nem vennék, hogy a permet nem ért el. Mindenesetre a cucc többi részét már sikeresen juttatta annak predesztinált helyére és mikor végzett, megállapítottam, hogy a csávó jó pár napja nem ürített. Csaj arca úgy volt telepakolva, hogy azt gondoltam nekem már nem jut szabad felület. Másodikként a házigazda folyatta rá a fejére a sűrű váladékot és szerelmes pillantásokat vetett előtte térdelő kedvesére. Végre én kerültem sorra....majd szétrobbantam a látványtól, de előtte még a szájába toltam, hogy felkészüljek a kitörésre....cuppogósra szopott, majd rárántottam és tüzeltem. Az engem igen rosszul érintett várakoztatás és a nem éppen profi szopás elégtételeként, gonosz kárörömmel vettem tudomásul, hogy egyenesen az orrába sikerült az első spriccet transzportálnom, ami prüszkölésre késztette. Mire befejeztem az adagolást, már rá sem lehetett ismerni a szolgáltatóra...az utolsó cseppeket a hajába ráztam, majd arcába töröltem a gecis makkomat. Természetesen kíváncsi voltam, hogy a két srác még mennyivel tud hozzájárulni a földön is egyre jobban terjeszkedő gecitócsához, így végignéztem az akciójukat...bár említettem fentebb, hogy ők csakis gumiban szopatták a kurvát. Az egyik alaposan elbalfaszkodta a csúcspontját, mivel képtelen volt időben lerántani magáról a kotont és így csupán egy fél adaggal tudta megajándékozni az addigra gecitúltengéstől ájuldozó hölgyeményt. Az utolsó komának már nem is hagytunk szabad részt a tündérkénk fején, ezért rápakolta a miénkre én pedig végre közvetlen közelről is megcsodálhattam milyen egy 5 fasz által meggyalázott női fej. Majd még hosszú percekig gyönyörködtünk közösen alkotott művünkben, mielőtt a gecitócsákat kerülgetve könnyes búcsút vettünk volna egymástól.
Szólj hozzá elsőként!
Szubribanc 3.
Pihenésképpen elkezdtem közvetlenül a szája előtt verni a farkamat és felszólítottam, hogy simogassa a pináját. Még egyszer szájbaköptem és feltettem neki a nyilvánvaló kérdést "Akarod a gecimet te kis kurva?" Szolidan, szinte gyermeki ártatlansággal biztosított róla,hogy ez minden vágya, én pedig rávettem,hogy ismételje meg többször is, mivel számomra nincs izgatóbb egy mocskosszájú ribancnál. Ahogy elnéztem az előttem vonagló, ondómra áhítozó, könyörgő tekintetű csodás kis szajhát, igyekeztem úgy intézni,hogy egy csepp kantej se menjen kárba...azaz csakis szájba és arcra. Az első spricc pontosan a szomjas szájacskájába lövellt, a második adagot már perverz vágytól hajtva az arcára fröccsentettem, de a kilövellés intenzitása miatt jutott a hajába is szegénykémnek. Egy cseppet sem bánta, hagyta,hogy oda verjem ahova csak szeretném. Mikor kiürültem teljesen, még sokáig gyönyörködtem a művemben....láttam a pofiján lecsöpögő spermacsíkot, ami tökéletes melleire csordogált...láttam, hogy jóízűen nyeli mindazt ami a szájába jutott és láttam a szája szélére került finomságot, amit aztán kéjesen, teljes extázisban kent szét magán. Persze ez utóbbiban én is segédkeztem neki...gecis makkommal végigsimogattam arcát, alaposan belemasszíroztam bőrébe és ráadásként még leszopogattattam vele. Mindezek betetőzéseként ismét forrón lesmároltam és éreztem csókján a meleg testnedvemet.
Ám ez a minden téren tökéletesnek mondható randi még nem ért véget itt...mert ezután jött csak az, ami nem sok lány specialitása.
Pár perces pihenőre kényszerültem, így ezt az időt kötetlen beszélgetéssel ütöttük el, de meghagytam neki, hogy nem törölheti és nem moshatja le addig az arcán csillogó szégyenfoltokat. Mindketten tudtuk, hogy mi fog következni, én pedig izgalommal vegyes mohósággal letoltam a torkomon egy liter folyadékot. Képtelen voltam betelni ezzel a kis szajhával...olyan könnyedséggel vegyes visszafogottsággal mesélt perverz szokásairól és megélt kalandjairől, mintha csak egy közeli ismerőssel cseverészett volna az időjárásról, akivel éppen összefutott a buszmegállóban.
Úgy éreztem eljött az idő, így a fürdőszobába invitáltam és a kád szélére ültetve a szétvetett lábai közé bújtam és mielőtt bármit is mondtam volna, étvágygerjesztő gyanánt újfent befúrtam a nyelvemet rózsaszin lukacskájába. Nem kellett sokat várnom, a gyönyör nyílásából lassan csordogálni kezdett az igazi aranynedü, én pedig átszellemült arccal hagytam, hogy a finom meleg vizelete elárassza a számat és végigfolyjon az arcomon. Nem bírtam ki, de nem is nagyon akartam ellenállni saját magamnak: leengedtem a torkomon belőle egy kis kóstolót és meglepően konstatáltam, hogy kifejezetten kellemes az íze. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy számtalan alkalommal kaptam már lányoktól ilyesfajta ajándékot, de eddig csak egy alkalommal nyeltem is belőle....és ez volt a második:) El tudtam volna viselni ebből az ínyenc üdítőből még egy liternyit is, de messze álljon tőlem a telhetetlenség...így is megtisztelve éreztem magam. Hugyos kis pináját mosolyogva tisztogattam le nyelvemmel, majd helyet cseréltünk. Esdeklően nézett fel rám, makkom alig pár centire ékeskedett ajkaitól, még a lehelletét is éreztem rajta. Hiába ittam meg több, mint egy liter vizet, ilyen esetben erősebb a szexuális késztetés, mint a vizelési inger...éreztem,hogy lassan merevedni kezd a péniszem. Nem akartam csalódást okozni ennek a gazdátlan kis cicának, aki felkészülten várta, hogy megajándékozzam eddigi odaadásáért. Pár perces erős rákoncentrálás után megindult a pisi, először csak pár csepp, de aztán egybefüggő folyammá dagadt és már nem volt megállás. Mohó kis szája felfogta patakzó vizeletemet és nyelőcsöve mozgásából ítélve lassan kortyolgatott is belőle. Félmerev farkamat kicsit odébb igazítottam,hogy lemoshassam tündéri pofijáról a mocskot, elképesztő látványt nyújtott! Ez az elbűvölő kis szutyok a hugyomat itta, de úgy mintha csak egy nyári délután hűsítő gyanánt legurítana egy jó pincehideg fröccsöt. Mikor kiapadtam visszatettem még a helyére a slagomat és jól megforgattam a szájában. Ennél tökéletesebb kiszolgálásban még soha nem volt részem.
Szerettem volna útravalóként még egy adag kantejet a gyomrába tölteni, de sajnos az idő rövidsége miatt ez meghiúsult, így egy közös zuhany (most a szó legnemesebb értelmében véve) után útjára engedtem. Nagyon kedvesen két puszival búcsúzott el tőlem én pedig teljes lelki harmóniában néztem tovalibbenő alakját, míg beszállt a liftbe.
Azóta számtalanszor végigéltem gondolatban ezt a napot és minduntalan azt a következtetést vonom le, hogy igen szerencsés fickó vagyok...lehet, meglepő lesz, amit utószóként idevetek, de tényleg így igaz...megtisztelve érzem magam, hogy egy ilyen angyali kis ribanc megajándékozott aranysugarával és én lenyelve azt, egy részét magamévá tehettem, birtokolhattam...számomra ennek intimitását csakis a legmagasztosabb jelzőkkel lehet illetni.
1 hozzászólás
Szubribanc 2.
A lány pont azt a típust testesítette meg, akit minden egészséges heterószexuális (oké a biszexek is) férfi csodálattal vegyített vággyal bámul meg az utcán. De még a nők is...de a legtöbbje csak irigységből:) Egy igazi szolid kis szexbomba állt előttem és biztos azonnal észrevette rajtam a megilletődöttséget, pedig igyekeztem magabiztosan fellépni :) A szolid kifejezést a viselkedésére és a sminkjére értettem, amely külsőségek csak még fokozták tökéletességét. Tehát nem egy harsányan kisminkelt, szélsőségesen gesztikuláló, minden figyelmet magáénak tudni akaró beképzelt nőszemély pislogott rám. Arca szinte bájos ártatlanságot sugárzott és a zavarbaejtő szituáció miatt kissé szégyenlősen is viselkedett. Alakja minden szempontból ideális volt..a topmodell kategória minden egyes feltételének megfelelt, véleményem szerint. Öltözete nyárias volt, sokat sejtető és minden fantáziát megmozgató (ahogy azt előre megbeszéltük)
Mivel nem szerettem volna húzni az időt...minél később adta volna tudtomra, hogy mégsem szeretne közelebbi ismeretségbe bonyolódni velem, annál fájóbb lett volna nekem, így aztán azonnal nekiszegeztem a kérdést, ami a rólam kialakult szimpátiájának meglétét feszegette.
Pozitív választ kapva (valamint az idő szűkösségére való tekintettel) felajánlottam, hogy akár fel is mehetnénk hozzám.(Hú,de rámenős vagyok...fenéket:))
Az utazás pár perce alatt óvatosan kérdezgetve kicsit megpróbáltam megtudni róla néhány dolgot. Nem volt visszautasító semmilyen téren, készségesen, kedvesen válaszolt kérdéseimre ezáltal oldva az én senki által nem látható gátlásaimat:)
Beértünk a házba és egyre hevesebben vert a szívem, mert amikor a liftbe léptünk, egy általam előre kitervelt forgatókönyv szerint egy tesztet végeztem el. Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, felé fordultam és határozott mozdulattal felhajtottam a szoknyáját és végigsimogattam kőkemény,feszes popsiján....tudtam, ha az lesz a reakciója, amire számítok,akkor az elkövetkezendő órában a menyországban fogom érezni magam. Halkan felsóhajtott, szemeit lesütötte és hagyta,hogy idegenként végigkövessem popsija domborulatát, majd elöl próbálkoztam, de óvatosan csak a combja belső feléhez értem, utána egyik tökéletes mellét markoltam meg. Teljesen átadta magát nekem, éreztem hogy bármire kész lenne (persze csak amit megbeszéltünk),szinte áradt belőle az odaadás, kiszolgáltatottság.
Beértünk a lakásba, bekísértem a szobába és megkértem, hogy míg én (a kinti nagy melegre való tekintettel) gyorsan lezuhanyozok, addig helyezze magát kényelembe. Előre eltervezett szándékkal felvértezve, hogy egy kicsit oldja a gátlásait, elindítottam egy mindkettőnk számára igen élvezetes extrém kategóriájú felnőttfilmet (a nagysikerű GGG sorozat egyik pisilős részét) majd megjegyeztem, hogy örülnék neki ha magához nyúlna közben és mire visszajövök, már ruha nélkül várjon rám. Mondanom sem kell, az a pár perc, amit a kádban töltöttem, szinte óráknak tüntek számomra....elképesztő akaraterőre volt szükségem, hogy ne rohanjak be közben.
A látvány, ami fogadott szinte egy igazi pornófilmbe illett. Az ágyon széttett lábakkal a bugyiján keresztül a punciját simogató gyönyörűség a kis nyári ruháját levéve (külön kérésre a magastalpú szandált magán hagyva) megtestesítette mindazt, amitől egy férfi igazi kanos ösztönlénnyé válik a pillanat törtrésze alatt. Azonnal levetettem vele fekete kis tangáját és az izmos combjai közé heveredtem. Életem során jó pár női nemi szervet láttam már, de amivel itt szembesültem, az maga volt a tökély. Gyönyörűséges szeméremajkaira tapasztottam a számat és azonnal beszívtam mélyen puncijának bódító illatát. Leve kimondottan édeskés volt, olyannyira, hogy csukott szemmel nem mondtam volna meg,hogy egy puncit ízlelgetek éppen. Mikor már kellően benedvesedett, odanyomtam hozzá az arcomat és teljes széltében összekentem magam vele...azt akartam, hogy mindenem tőle csillogjon, hogy egy részét magamévá tegyen, hogy minél többet kapjak belőle. Először finoman csak az egyik ujjamat beledugva, elkezdtem bentről kifelé simogatni, majd a szűk, de annál sikamlósabb lyukacskába még egy ujjamat becsúsztatva éreztem forró lüktetését, ami néha megremegett és megszorított. Elképesztően feltüzelt a szituáció: egy vérbeli, dögös kis szuka lába közt kéjelgek, aki csak arra vár, hogy birtokba vegyem a száját, hiszen ez volt minden vágya:hogy használjam a száját!
Mennyei kéjnedvétől fénylő arccal feltápászkodtam és utasítottam, hogy térdeljen elém. Engedelmesen elhelyezkedett előttem és a már egy ideje erektált farkamat a szájába tömtem. Letekintettem angyali arcára és a kiszolgáltatottságot látva rajta, elszállt minden gátlásom. Megadtam neki, amire vágyott és ezáltal én is megkaptam, amire én vágytam. Alaposan és ellentmondást nem tűrve szopattam. Hol a fejét szorítottam rá, hol a hajába kapaszkodva próbáltam kideríteni a határait. Több nyálat akartam látni, hogy folyjon végig a combomon, a heréimen, ezért rászóltam, hogy köpje le. Miután már elegendő mennyiség állt rendelkezésemre, fogtam a szájában otthonosan megjáratott faszomat és könyörtelenül felpofoztam vele. Engedelmesen tűrte, arcáról magabiztos kéj sugárzott. Majd elkentem babapofiján, beleköptem a szájába és azzal a mozdulattal már nyomtam is le a torkán egy újabb menetre. Ütemesen járattam nemi szervemet bársonyos ajkai közt, közben még elcsattant néhány pofon, majd lehajoltam az általam meggyalázott női szájhoz és forrón,vadul belecsókoltam...az arcát végignyalogattam....engedelmesen tűrte minden cselekedetemet. Egyszer sem próbált kibújni a feladata alól, nem finnyáskodott, nem húzódzkodott...tette a dolgát, amire született.
Ezután újabb pózba parancsoltam...hanyatt fektettem az ágyon, mert arra vágytam, hogy a legideálisabb testhelyzetben szopassam tovább. Feje lelógott az ágy széléről és behódolva várta, hogy ismét birtokba vegyem a száját. Egy újabb bőnyálas menet után, gondoltam egyet és felkínáltam neki a frissen szőrtelenített ánuszom. Helyesebben mondva rányomtam a fenekemet a szájára...ügyes kis nyelve azonnal elkezdett munkálkodni az újabb célponton és hálásan nyalogatta az érzékeny testrésemet. A száján ültem és próbáltam nem elveszíteni az önuralmamat, még a tekintetem is elhomályosult. Hogy egyensúlyomat el ne veszítsem nyalatás közben, ráhajoltam karcsú testére és újfent belekóstoltam a tündéri pinácskájába. Tulajdonképpen 69-ben feküdtünk,csak nem éppen a klasszikus formában...én a pináját, ő a seggemet nyalta. Mindeközben végre oly közel kerültem az általam régóta fétisizált női testrészhez, hogy végre végigcsókolhattam a lábát, egészen a lábfejéig.
Tudtam, hogy semmi sem tart örökké és úgy határoztam itt az ideje, hogy megjutalmazzam ezt az tehetséges kis ribancot. Leszálltam róla és a hajánál fogva magam elé rendeltem. Tekintete fátyolos volt, arca ragyogott a nyálától és éreztem eljött az idő,hogy megtapasztaljam milyen mértékű a spermaéhsége. Végső támadásba lendülvén még egy kicsit szájbabasztam, miközben az orrát befogva, ismét lenyomtam a torkán a meggyötört faszomat...
5 hozzászólás
Szubribanc
Beleunva a hagyományos szexpartnerkeresők világába,tettem egy kis kitérőt (illetve megadtam magamnak az esélyt, hogy sikerrel járjak) egy BDSM tematikájú site - n.Vesztenivalóm nem lévén, igyekeztem minél szókimondóbb és felháborítóbb, obszcén szövegvilágú hirdetést megfogalmazni, majd egy jól elsötétített rólam készült fotóval illusztrálva kiraktam a s/m fanok közé.
Talán 3.napja lehettem jelen az oldalon, mikor kaptam egy levelet, méghozzá egy női egyedet sejtető nicknevű személytől. Mikor elolvastam sorait már azonnal gyanakodni kezdtem, hogy csak a képzeletem játszik velem fura játékot vagy az illető (sokakhoz hasonlóan) mások szopatásában leli örömét. Megkeresésének oka közt szerepelt többek közt a lelki megaláztatás elszenvedése, némi fizikai erőszakkal vegyítve, úgymint pofozás, fojtogatás, seggelverés. Finnyáskodásnak a legapróbb jelét sem fedeztem fel vágyai apró részletességgel való megidézése közben (ondónyelés, fenék kinyalás, verbális abúzus mindenféle formája) továbbá az sem volt elhanyagolható tényező, hogy kellőképpen rajongott a testnedvek széles skálája iránt, amit kifejezetten szeretett nyaktól fölfelé érezni magán. Még annak lehetőségét is felajánlotta nekem, hogy szívesen kortyolna a vizeletemből, ha ez nekem nem lenne ellenemre!(Fúúúj, mi?)
Ez mind szép és elfogadható volt számomra, de amikor megvillantotta előttem fotóalbumát (teljes alakos, ruhás képek, közeli arcfotóval) nem nagyon hittem a szememnek, bár ez részben köszönhető volt annak is, hogy éppen betépős napjaim egyikén talált meg. A képek egy tökéletes testű,bájos arcú (szinte gyermeki ártatlanságot sugárzó mosolya a legtöbb perverz rohadékot azonnal magömlésre késztette volna) igényes, ápolt minden tekintetben igazi NŐ-t mutattak. Korban is ideálisnak mutatkozott, 27-nek mondta magát.
Tartja a közmondás,hogy "Aki mer,az nyer"így "mit veszíthetek?" alapon már másnapra lebeszéltünk egy randit, ráadásul egy olyan helyszínre, ami tőlem 10 percnyire volt. Konkrétan ő ajánlotta fel, hogy szinte házhoz jön, de azért kikötötte, hogy az első pofavizitet nyilvános helyen tartsuk meg. Még arra is hajlandó volt, hogy az általam kért ruhadarabokat, lábbelit viselje. (Ugye túl szép az ilyen, hogy igaz legyen?)
Másnap reggel már izgatottan ébredtem, bár sejtettem, hogy vajmi kevés az esélye, hogy bármi igaz is legyen abból, amit előző este a levélváltásokba foglaltatott. Hát felkerekedtem és elsétáltam a megbeszélt helyre, a lefixált időpontban. Ami aztán a helyszínen fogadott, az a legmerészebb álmaimat is felülmúlta...
3 hozzászólás

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.